Kerstkadotip: topkwaliteit stropdassen van IODA’s (winactie)

Kerstkadotip: topkwaliteit stropdassen van IODA’s (winactie)

IODAS-Stropdassen-mannenstyle-winactie-3

Mannen, kerstmis staat voor de deur! Veel van ons zijn nog op zoek naar last minute kerstcadeaus of zijn bezig met het afronden van de kerstoutfit. Wij ontdekten voor deze twee kwesties de perfecte oplossing: de trendy stropdassen van IODA’S. Oh ja, wij geven ook een aantal sets van deze gebreide stropdassen weg!

Natuurlijk, elke man beschikt over een voorraad stropdassen. Echter, niet iedereen heeft een mooie collectie van kwaliteitsdassen liggen. Velen hebben ‘noodstropdassen’, ooit gekocht in de sale, of bij Zara of H&M, omdat we ze nodig hadden voor bijvoorbeeld een formele gelegenheid. Voor jullie die wel hebben geïnvesteerd in een fijne das, chapeau!

Aankomende kerst is hoe dan ook het perfecte moment om jezelf te trakteren op een moderne stropdas met uniek design geïnspireerd door Nederland en van hoge kwaliteit wol of polyester – of maak natuurlijk iemand anders blij onder de boom. Wij ontdekten namelijk het Nederlandse kwaliteitslabel IODA’S. De gebreide stropdassen hebben kenmerkende designs, een unieke (optionele) pin en dragen een oer-Hollandse naam. Zo werden wij verliefd op de gebreide stropdassen hieronder:

Van Leeuwenhoek gebreide stropdas

IODAS-Stropdassen-mannenstyle-winactie-van-leeuwenhoek

“Kies voor de ‘Van Leeuwenhoek’ das in een eenvoudige kleur, maar met een subtiel onderscheid. De ‘Van Leeuwenhoek’ stropdas is gemaakt met de mandenweefsteek. Een breisteek waar gevlochten manden in te herkennen zijn. De steek zorgt voor een prachtige structuur. Een reliëf met een tijdloze uitstraling. Onze ‘Van Leeuwenhoek’ stropdas is er in de kleuren donkerblauw en donkergrijs.”

Huygens gebreide stropdas

IODAS-Stropdassen-mannenstyle-winactie-huygens

“De ‘Huygens’ das heeft een vrolijk patroon. Klassieke en hippe kleuren gecombineerd, zodat hij goed past bij veel outfits. Het ‘Huygens’ ontwerp heeft een bijzondere uitstraling die het het hele jaar goed doet. Je kleding krijgt een eigen karakter met deze unieke IODA’S stropdas. Kijk eens goed naar het patroon en je herkent er de voor Nederland zo kenmerkende molens in. De ‘Huygens’ das is er in 2 kleurencombinaties; blauw, roze, wit / bordeauxrood, roze, blauw.”

De Groot gebreide stropdas

IODAS-Stropdassen-mannenstyle-winactie-de-groot

“De gebreide stropdas ‘De Groot’ heeft een hip ontwerp. De Hollandse puntdaken zijn niet te missen. Elke Nederlandse stad heeft straten met deze daken. Een bijzondere das voor een unieke outfit. Want deze IODA’S das maakt jouw kleding outfit verre van doorsnee. Een leuke, vrolijke stropdas die jóu anders maakt. De das ‘De Groot’ is er is 2 kleurencombinaties: petrol, bruin / blauw, petrol.”

De stropdassen zijn heel gemakkelijk te krijgen via de IODA’S webshop en vergeet vooral niet hun Facebookpagina te liken!

WINACTIE

Wij geven een aantal van deze IODA’S stropdassen weg t.w.v. E35,- per stuk!

Simpel meedoen? Check onze social posts op Instagram en Facebook, noem een getal onder de 100 en win een prachtige gebreide IODA’S stropdas voor jezelf of voor onder de boom!

IODAS-Stropdassen-mannenstyle-winactie-6

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram