De perfecte outfit voor mannen met kerst!

De perfecte outfit voor mannen met kerst!

WE-Fashion-x-mas-kerstcollectie-heren-kleding-1

Zo vlak voor de feestdagen zijn wij nog op zoek naar de nieuwe, ideale outfit om met kerst te dragen. We moeten er netjes uitzien, maar een kerstrandje is natuurlijk een must. Wat ons betreft hoeven we niet verder te kijken, want WE presenteert haar kerstcollectie voor heren en vergis je niet, er bestaan ook mooie kersttruien..

Er zijn talloze stores die er op los printen met de kerst. Dikke truien met een kerstmanopdruk of ‘mistle toe’, en vaak vormloos en oubollig. Dat het ook anders kan bewijst WE Fashion met zijn laatste collectie en campagne: Christmas recipe.

Allemaal leuk en aardig zo’n campagne, maar wat opvalt is dat WE erin geslaagd is om een collectie neer te zetten voor mannen die aansluit bij onze wensen. Namelijk dat we er extra scherp uitzien met de kerst, maar wel in feestelijke sfeer. We zien fijn gesneden jasjes, getailleerde kersttruien en voor de ‘daredevils’ ook gewaagde, maar chique ruitjes die naadloos aansluiten bij de klassieke kerstkleuren.

WE-Fashion-x-mas-kerstcollectie-heren-kleding-3

De ‘printed knitwear’ zien we terug in deze truien. Echter, in plaats van de bekende trui met Rudolph the Red Nosed Reindeer erop – die altijd valt als een maat XXL – zien we fijn gevormde truien met een subtiele print. Ideaal om te combineren met een gave jeans en een mooie, basic colbert.

WE-Fashion-x-mas-kerstcollectie-heren-kleding-8WE-Fashion-x-mas-kerstcollectie-heren-kleding-6

Over colberts gesproken, voor de mannen die graag de aandacht trekken deze kerst is er een colbert met bijbehorende broek in een opvallende geruite print. Je moet ervan houden, maar het toont aan dat je in de kerstsfeer bent en dat je lekker draagt waar je zin in hebt. Niks mis met een zwart smokingjasje, maar een beetje opvallen; we like it!

WE-Fashion-x-mas-kerstcollectie-heren-kleding-5WE-Fashion-x-mas-kerstcollectie-heren-kleding-7

Verder bevat de collectie fijne basic herenkleding – zoals de mooie overhemden – en is er eigenlijk voor iedere smaak mannen fashion wel iets te vinden voor de kerstdagen! Klik hier om de volledige WE Fashion X-Mas collectie te bekijken!

WE-Fashion-x-mas-kerstcollectie-heren-kleding-9WE-Fashion-x-mas-kerstcollectie-heren-kleding-4

WE-Fashion-x-mas-kerstcollectie-heren-kleding-2

WE-Fashion-x-mas-kerstcollectie-heren-kleding-christmas-recipe

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram