Dé droomtuin voor de vrijgezelle man

Dé droomtuin voor de vrijgezelle man

open-tuin-vrijgezelle-mannen-tips

We leven steeds individualistischer in Nederland; we tellen meer vrijgezellen dan ooit tevoren. Zo ook mannen. En mannen die vrijgezel zijn hebben natuurlijk één heel groot voordeel; ze hoeven alleen maar rekening te houden met zichzelf en hun eigen behoeften!

Dit bovenste geldt overigens voor zowel hun dagbesteding als hun avondmaaltijden, als natuurlijk de inrichting van hun huis. En als je dan toch geen vriendin hebt die zich overal mee bemoeit, dan maak je er toch wel wat leuks van? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de tuin. Hoe een tuin van een vrijgezelle Nederlandse man eruit ziet? Nou, zoals hierboven!

Groot terras

Een borreltje op ze zondagavond, een bbq met het voetbalteam in het weekend; een groot terras is absoluut onmisbaar in een echte mannentuin. Want op het terras, daar vindt het allemaal plaats, toch? Veel mannen zullen kiezen voor een tuin die voornamelijk of zelfs helemaal uit bestrating bestaat. Het vraagt weinig onderhoud en tijd, en je hebt er daarom extra veel plezier van.

Geen gazon

Een gazon levert veel teveel gedoe op. Het moet onderhouden worden, en gemaaid, en bijgeknipt, en gezaaid, en bemest… teveel werk, dus weg ermee! Een echte mannentuin bestaat uit stoep, en that’s it. Vind jij toch dat een tuin geen tuin is zonder een gazon, dan zou je eens kunnen kijken of je niet nepgras op de kop kan tikken. Het kost eenmalig even wat centen om het te laten leggen, maar je hebt er vervolgens tot tien jaar lang geen omkijken meer naar!

Loungehoek!

Een beetje tuin heeft tegenwoordig toch minstens één loungehoek, niet dan? Een hippe hoekbank met lekkere grote kussens ziet er niet alleen modern uit, het is ook nog eens héél erg relaxt om in te hangen in je vrije tijd. Zet nog even een vuurkorf naast of in het midden van de loungeset en jouw “chillafdeling” is klaar!

Buitenkeuken

Dé trend van de afgelopen jaren is toch wel de buitenkeuken. De buitenkeuken is ideaal voor iedereen die gek is van buiten eten. Het is net wat luxer dan bbq’en en het nodigt natuurlijk uit om tijdens de lente en de zomer zo vaak mogelijk lekker buiten te eten!

Cheers mannen!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram