‘The Night Before’ Trailer: Win entreetickets x2 plus The Interview DVD!

‘The Night Before’ Trailer: Win entreetickets x2 plus The Interview DVD!

the-night-before-bioscoop-winactie-film-mannenstyle

The Night Before is de nieuwe comedy van de makers van This is the End, Bad Neighbours. Heerlijk flauwe kersthumor met Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt en Anthony Mackie! Check de trailer en win gelijk vrijkaarten voor 2 en een DVD van The Interview!

Jeugdvrienden Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) en Chris (Anthony Mackie) gaan elk jaar samen los op kerstavond. Nu ze allemaal volwassen zijn, komt er een einde aan deze traditie.

De vrienden willen er voor de laatste keer een onvergetelijke avond van maken en zetten alles op alles om naar het Nutcracka Ball – het meest legendarische kerstfeest in New York – te gaan. Uiteraard gaat dit niet zonder hilarische slagen of stoten..

Afgelopen week verscheen de hilarische nieuwe film The Night Before in de Nederlandse bioscopen, van regisseur Jonathan Levine (50/50, Warm Bodies). Nog niet geweest? Ga dan snel naar deze must-see comedy! Wil je op onze kosten gaan en de DVD The Interview erbij krijgen, klik dan op deze link om te winnen!

Facebookpagina The Night Before: Facebook.com/NightBeforeNL

the-interview-dvd-blu-ray-winactie-mannenstyle-film

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram