Makkelijk je favoriete overhemd vinden

Makkelijk je favoriete overhemd vinden

heren-overhemden-mannen-bestellen-online-shirts mannenstyle

Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mannen in Nederland moeite hebben met het vinden van lekker zittende en goed passende overhemden. Overhemden.com is de webshop waar het vinden van je favoriete overhemd centraal is gezet.

Webwinkels bieden meer dan 20.000 overhemden aan, het winkeltje om de hoek is er mee gestopt en dat ene merk heeft de pasvorm aangepast waardoor je het overhemd niet meer goed past.

Problemen oplossen

De oprichters van overhemden.com, Sean en Mark, halen hun energie uit het oplossen van problemen. En hebben eerder al een aantal succesvolle merken en winkels geïntroduceerd die echt in een behoefte voorzien. Met Sleeve7 Shirts helpen ze langere mannen in Nederland en daarbuiten aan goed passende overhemden. Sleeve7 heeft inmiddels de grootste collectie overhemden met mouwlengte7 in Europa. En met ShirtsofCotton T-shirts hebben ze het perfecte T-shirt voor onder je overhemd geïntroduceerd. Onder meer extra lang en extra zacht. En door ShirtsofHolland is er eindelijk een stijlvol Oranje overhemd om onze nationale trots te laten blijken.

Makkelijk zoeken op boordmaat en kleur

Om het je makkelijk te maken om je favoriete overhemd te vinden, is het op overhemden.com heel eenvoudig zoeken. Zo kan je in een overzicht zien welke overhemden er allemaal in jouw boordmaat te koop zijn. En je kan heel eenvoudig zoeken op de kleur van het overhemd dat je zoekt. Het hoeft niet heel ingewikkeld te zijn om een overhemd te vinden. Mark en Sean zijn in feite ook de curatoren en bieden alleen die merken en die overhemden aan die ze zelf ook mooi vinden en dragen.

profuomo-heren-overhemden-mannen-bestellen-online-shirts mannenstyle

De mooiste merken overhemden

Er zijn een aantal overhemd-merken te koop. Een mix van klassiek, modern en luxueus. Profuomo bijvoorbeeld. Een oer-Nederlands merk dat al vele tientallen jaren bestaat. Profuomo staat bekend om een uitgebreide collectie met naast (strijkvrije) overhemden ook accessoires als stropdassen, bretels en manchetknopen. Ook deze zijn te koop op overhemden.com. Het merk Blue Industry heeft een kleine maar fijne basiscollectie overhemden. De overhemden zijn voorzien van subtiele details die de shirts een moderne twist geven. En het merk R2

Jacques Britt zorgt voor de luxe en de klassieke twist in het aanbod overhemden. Dit merk is slechts in een aantal winkels en webshops verkrijgbaar in Nederland. Jacques Britt heeft een Slim Fit collectie en een Custom Fit collectie welke allebei op overhemden.com te koop zijn. En het merk Seidensticker kenmerkt zich door een grote collectie overhemden met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Voor ieder wat wils dus.

Ook overhemden met extra grote maten

Op overhemden.com is een ruime collectie overhemden met extra grote maten te vinden. Standaard confectiematen zijn boordmaat 37 t/m 46. Maar op overhemden.com zijn overhemden te koop t/m boordmaat 54 en de maten 3XL t/m 6XL. Want als je groter dan gemiddeld bent, is het echt heel lastig om goed passende overhemden te vinden. Er is een ruime collectie in grote maten beschikbaar van het populaire merk Seidensticker. Klassieke effen overhemden, tijdloze strepen en moderne ruitjes, met of zonder borstzak.

blue-industry-heren-overhemden-mannen-bestellen-online-shirts mannenstyle

Persoonlijke service

Alle medewerkers van overhemden.com zijn specialist op het gebied van overhemden. En weten alles over stofsoorten, wevingen, maten en pasvormen. Ze bellen je liever dan dat ze een mail versturen. Gewoon omdat persoonlijk contact veel prettiger is dan via de mail. Dus mocht je vragen hebben, bel ze even op 020 – 2331695 of loop even langs in Heerenzaak M op de Maasstraat 89 in Amsterdam.

heren-overhemden-mannen-bestellen-online-shirts mannenstyle

Post a Comment

#Volg ons op Instagram