De nieuwe Eighty Six najaars- en wintercollectie is lekker Californisch

De nieuwe Eighty Six najaars- en wintercollectie is lekker Californisch

Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-1

Met het najaar om ons heen en de winter op komst is het tijd om de kledingkast te updaten. Voor hen die een zonnige en relaxte mindset hebben is er de gloednieuwe Eighty Six najaars- en wintercollectie 2015, geïnspireerd op de ontspannen Californian way of life.

Het Nederlandse label Eighty Six biedt mannen een trendy en sportieve kledingcollectie. We zien sweaters met een stoere uitstraling, die perfect zijn te combineren met de joggingbroek. De kleding is ideaal voor na het sporten en perfect voor de relaxte zondag.

Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-2

De sportieve kleding is trouwens ook perfect te combineren met bijvoorbeeld jeans en sneakers voor een gave streetstyle uitstraling. Naast de fijne sweaters zijn er ook diverse polo’s en shirts, en shorts. Het label maakt gebruik van soepele, zachte stoffen met stretch comfort en een perfecte pasvorm tot gevolg.

Eighty Six is eigenlijk het ultieme ‘chill’ merk. Of je nu een joggingbroek met polo draagt of een paar gave jeans met sweater, het label zorgt er altijd voor dat je er modieus uitziet, maar erg relaxt voelt!

Check de collectie van het Nederlandse label via de website van Eighty Six en blijf op de hoogte via de officiële Facebook-pagina!

Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-3 Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-4 Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-6 Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-7 Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-8 Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-9 Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-10 Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-11 Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-12 Eighty-Six-najaars-wintercollectie-2015-Californisch-kleding-mannenstyle-13

Post a Comment

#Volg ons op Instagram