Eén op de vier mannen wordt op een bepaald moment geconfronteerd met dit..

Eén op de vier mannen wordt op een bepaald moment geconfronteerd met dit..

Eén op de vier mannen wordt op een bepaald moment geconfronteerd met dit.. Tena men

Mannen, wisten jullie dat één op de vier van ons op een bepaald moment wordt geconfronteerd met blaasproblemen? Dit hoeft niet altijd gepaard te gaan met een bepaalde leeftijd bereiken en hiervan op de hoogte zijn kan geen kwaad

Alhoewel urineverlies of incontinentie bij mannen over het algemeen pas op latere leeftijd voorkomt, zijn er altijd die vervelende uitzonderingen. Daarbij is het überhaupt een vervelende situatie waar we ons bewust van mogen zijn. Deze hilarische reclame schetst een beeld dat dit probleem relativeert, maar wel realistisch en bespreekbaar maakt!

Aangezien we allemaal jong zijn van geest – maar niet allen in ons paspoort – vinden we deze commercial belangrijk om te tonen. Soms moeten dit soort zaken bespreekbaar worden gemaakt en wie weet is deze info net voor jou extra waardevol. TENA heeft namelijk informatie en nuttig advies verzameld over hoe hiermee om te gaan in het dagelijks leven. Zij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van bescherming voor mannen met verschillende blaasproblemen.

Check de commercial hieronder!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram