2016 Harley-Davidson Softail Slim S

2016 Harley-Davidson Softail Slim S

2016-harley-davidson-softail-slim-s-motor-mannenstyle 1

Harley fans houden van niets meer dan van power, dus de iconische Amerikaanse motorfabrikant heeft de meest krachtige motor die het heeft geplaatst in de nieuwe Harley Davidson Softail Slim S 2016.

Met een Screamin ‘Eagle luchtgekoelde Twin Cam 110B motor, biedt het nieuwe ontwerp meer spierkracht dan de standaard Softail Slim en is het militaire thema van de motor een stap verder genomen met een olijf Gold Denim verf optie met gitzwart gekleurde ’triple clamp and riser’, koplamp ring, fork slider covers, lagere vorken, remhendels, spiegels en boven/onder shotgun uitlaat.

Overzichtelijk en niet beïnvloed door rages, verwerkt het ontwerp subtiel gestroomlijnde antilock remmen en handvaten bij Harley’s nieuwe elektronische gasklep systeem, terwijl de motor een knipoog geeft naar zowel de jaren ’50 en ’70 middels de vorm van een hoefijzer olietank.

2016-harley-davidson-softail-slim-s-motor-mannenstyle 2

De aangepaste Softail Slim S is nu beschikbaar vanaf $ 18.499 USD. Een volledig overzicht van de motor kan worden gevonden op de website van Harley Davidson.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram