Mannenstyle Broer & Zus-dag Groupon-deals: De winnaars!

Mannenstyle Broer & Zus-dag Groupon-deals: De winnaars!

Groupon geeft deals t.w.v. E100,- weg ter ere van Broer & Zus-dag!

Ter ere van Nationale Broer & Zus-dag 30 september jl. gaven wij met Groupon een aantal deals weg t.w.v. maar liefst E100,- ! Dit betekent dat jullie zelf voor dat bedrag gratis Groupon-deals konden kiezen en winnen in de Broer & Zus-dag shop!

De periode tot en met 30 september stond bij Groupon dan ook volledig in het teken van de Nationale Broer & Zus-dag met een speciale shop die inspiratie bood om met broers en zussen samen activiteiten te ondernemen en de band te versterken.

De winactie is reeds gesloten en dit betekent dat wij twee winnaars mogen aanwijzen! Alhoewel, het is gebleken dat de winactie ook in het oog is gevallen bij stiekem meelezende dames, want ondanks alle mannelijke deelnemers moeten wij bekend maken dat geen enkele man heeft gewonnen en we spreken van ‘winnaressen’.

Ondank dat meer dan 92% van de deelnemers van deze Mannenstyle & Groupon winactie ‘gewoon’ man was, hebben twee dames gewonnen! Wij feliciteren Carola Klippel en Suzanne Majoor! Stuur ons s.v.p. een privébericht via Facebook voor verdere afhandeling.

Check ook onze volgende giveaway met het Sicario Filmpakket next week!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram