Win het Mannenstyle filmpakket met SICARIO: vrijkaarten 2×2 en diverse DVD’s!

Win het Mannenstyle filmpakket met SICARIO: vrijkaarten 2×2 en diverse DVD’s!

'Sicario' officiële trailer bioscoop film Mannenstyle winactie final

Mannen! Deze week (donderdag 8 oktober) verschijnt een potentiële filmfavoriet van ons in de bioscoop: Sicario! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Independent Films een filmpakket met vrijkaarten en diverse DVD’s weg..

Wie momenteel de hitserie Narcos volgt is wellicht bekend met de term ‘sicario’. ‘Sicario’ is de Latijnse titel voor huurmoordenaar en het is geen verrassing dat gewelddadige drugsbaronnen zich omringen met deze ‘hire to kill’ lieden. De bioscoopfilm Sicario is een keiharde actie-thriller die de strijd tussen de FBI en Mexicaanse drugskartels belicht. De film krijgt trouwens een 8 op IMDB!

In het verhaal wordt de idealistische FBI agent Kate (Emily Blunt) uitgekozen door elite taskforce-ambtenaar Matt Graves (Josh Brolin) om te helpen bij de escalerende oorlog tegen drugs. In het wetteloze grensgebied dat zich uitstrekt tussen de VS en Mexico gaat het team op een geheime missie onder leiding van Alejandro, een raadselachtige consultant met een twijfelachtig verleden (Benicio Del Toro). Om te kunnen overleven wordt Kate gedwongen om alles te betwijfelen waar ze tot dan toe in heeft geloofd.

Doe mee en win het Sicario filmpakket! Je ontvangt 2 vrijkaarten voor de bioscoopfilm en diverse DVD’s in hetzelfde actie/thriller genre, zoals End of Watch (Jake Gyllenhaal), Incendies en Prisoners (Hugh Jackman).

Hoe doe je mee? Klik op deze link en like onze Facebook, plus noem een getal onder de 100. Jij maakt dan direct kans op dit te gekke Sicario filmpakket!

End_of_Watch_DVD_mannenstyle-winactie incendies_dvd-mannenstyle-winactie Prisoners_DVD_mannenstyle-winactie

2 Comments

  • Benjamin Peter
    11 oktober 2015

    Super vet!!!

  • Benjamin Peter
    11 oktober 2015

    Super vet!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram