Mannenstyle geeft Groupon-deals weg t.w.v. E100,- ter ere van Broer & Zus-dag!

Mannenstyle geeft Groupon-deals weg t.w.v. E100,- ter ere van Broer & Zus-dag!

Groupon-winactie-100 euro-Broer & Zus-dag-mannenstyle

Ter ere van Nationale Broer & Zus-dag geven wij met Groupon een aantal deals weg t.w.v. maar liefst E100,- ! Dit betekent dat jij zelf voor dat bedrag gratis Groupon-deals mag uitkiezen in de Broer & Zus-dag shop!

Nederlanders vinden de band tussen broers en zussen heel belangrijk, maar meer dan de helft (54%) spreekt dat zelden of nooit uit. De onderlinge ‘aandachtsbehoefte’ is er wel. Zo vindt 71% de door 3FM DJ Giel Beelen in het leven geroepen Nationale Broer & Zus-dag een goed initiatief.

Op 30 september vindt die voor de derde keer plaats, en wellicht wordt deze dag net zo belangrijk als Vader- en Moederdag. Maar daar valt nog veel te winnen, want slechts 15% kent de speciale dag om broers en zussen te vieren. Dit blijkt uit onderzoek van dealsite Groupon.

De periode tot en met 30 september staat bij Groupon dan ook volledig in het teken van de Nationale Broer & Zus-dag met een speciale shop die inspiratie biedt om met broers en zussen samen activiteiten te ondernemen en de band te versterken. In samenwerking met Mannenstyle geeft Groupon nu 2x E100,- weg om te spenderen aan Groupon-deals, helemaal gratis om deze speciale dag in het zonnetje te zetten! Let op, de winactie loopt maar tot Nationale Broer & Zus-dag op 30 september a.s.

 

Hoe doe je mee?

We gaan er vanuit dat je ons al volgt op Facebook & Instagram, dus je hoeft alleen het volgende te doen!

  1. Kies in de Broer & Zus-dag shop welke deals jij wilt hebben. Je mag dus meerdere deals kiezen die bij elkaar opgeteld een waarde van maximaal E100,- hebben! – klik hier voor de deals.
  2. Noem de deal(s) die jij wilt winnen in onze Facebook-post –klik hier.

Bonus: Tag jouw broer of zus in ons FB-bericht en je doet 2x mee in de loting!

Succes! En hopelijk heb je wel iets uitgekozen dat jouw broer of zus ook leuk vindt!


Er is trouwens ook een speciale promocode voor Groupon. Met deze code krijg je 5 euro korting op deals in de shop. De code is ZUSSEN en deze is geldig van 28 tot en met 30 september. 
Deze kortingscode kun je invoeren bij het afrekenen van een deal en is geldig bij alle deals met een minimale besteding van 15 euro.

Tip: Volg @mannenstyle en @grouponnl op Instagram voor meer gave winacties en deals!


 

 

Groupon-winactie-100 euro-Broer & Zus-dag-mannenstyle

Let op: De prijs houdt in dat je voor een totaalbedrag van maximaal E100,- deals mag kiezen uit de Groupon Broer & Zus-dag shop. Een deal van E99,- is dus mogelijk, maar ook een deal van E39,95 + een deal E55,-. Het maximale totaalbedrag van gekozen deals is E100,-. Restitutie is uiteraard niet mogelijk en als de deals bij elkaar minder waard zijn dan E100,-, dan ontvang je geen tegoed.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram