Brr.. De herst is vroeg dit jaar.. Win en verwarm jezelf met E100,- shoptegoed bij Outfittery!

Brr.. De herst is vroeg dit jaar.. Win en verwarm jezelf met E100,- shoptegoed bij Outfittery!

Win E100,- shoptegoed bij Outfittery! Mannenstyle winactie herenmode online

Heren, eerder hebben jullie kunnen lezen over de personal shopping service van OUTFITTERY en het Berlijnse bedrijf blijft ons verwennen!

Het herfstweer is stiekem al begonnen in ons kikkerlandje, en een nieuwe outfit helpt ons enigszins om het hart (en het lichaam) te verwarmen! Check onze Facebookpagina voor meer informatie en maak kans op 100 euro shoptegoed.

Wat is OUTFITTERY eigenlijk?

Voor hen die het populaire bedrijf nog niet kennen, maak kennis met de perfecte herenstyling in combinatie met gemak.

Het leven van de moderne gentleman is al vol genoeg; drukke baan, sociaal leven en geen tijd om elk seizoen de stad in te duiken om jezelf een nieuwe garderobe aan te meten. De oplossing van OUTFITTERY is simpel;

Outfittery personal shopperEen personal shopper stuurt je complete outfits die persoonlijk voor jou zijn uitgezocht. Deze worden verpakt in een mooie box en vervolgens naar je opgestuurd. Je zoekt in het comfort van je eigen huis uit, wat je leuk vindt en wat niet bevalt stuur je kosteloos terug. Je betaalt alleen wat je houdt.

Je ziet er dus altijd geweldig uit zonder er veel moeite of tijd mee kwijt te zijn! Na meer dan 100.000 tevreden klanten te hebben geholpen uit 8 verschillende landen, geeft Mannenstyle in samenwerking met Ouftittery nu dus E100,- shoptegoed weg!

Dus, ben jij nieuwsgierig naar welke outfit je eigen stylist voor jou zou selecteren uit de 100 premium kledingmerken die OUTFITTERY te bieden heeft?

Maak dan nu meteen een vrijblijvende afspraak op www.outfittery.nl, download de app, laat je stylen en doe vooral mee om E100,- shoptegoed op Outfittery te winnen!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram