De pochet is back in business

De pochet is back in business

 De pochet is back in business online Gentle Tie mannenstyle

Op dit moment wint de pochet aan terrein, of het nu op casual of zakelijk gebied is. Maar wat is voor jou de reden om een pochet te dragen? En aan welke eisen moet je pochet voldoen?

De moderne man is het aan zichzelf verplicht om de juiste accessoires te dragen die zorgen voor het perfecte totaal plaatje. Vandaag leggen we de nadruk op mooie pochetten die je outfit doen opleven.

Hoe te dragen?

Of je nu in een twee- of driedelig pak naar werk gaat of met jeans, T-shirt en colbert naar het café, een pochet kan tegenwoordig altijd. De pochet moet tegenwoordig bestaan uit felle kleuren of veel motieven. Het geeft je outfit iets extra’s en  past volledig in het modebeeld van dit moment. Natuurlijk is het mooi, stijlvol en veilig om een bijpassende pochet bij je stropdas te dragen, maar je kunt ook een effen stropdas dragen in combinatie met een pochet voorzien van motieven. Of andersom natuurlijk. Probeer thuis eens verschillende combinaties uit!

Hoe moet ik mijn pochet vouwen?

De klassieke punt(en), een glad streepje of de pochet gewoon helemaal wild in je zak gepropt. Niet alleen de kleur, maar ook de manier van vouwen kun je aan je outfit aanpassen.

Voor de echte zakenmannen in kostuum is het klassieke streepje aan te raden, het staat namelijk stijlvol zonder dat het teveel afleid. Je kunt ook voor de klassiekere kant kiezen en je pochet in één punt of meerdere punten vouwen. Dit ‘puntvouwen’ kan zelfs tot vier kleine punten die net boven het borstzakje uitsteken. Het nadeel aan de vouwtechniek met meerdere punten, is dat het meer tijd kost en een ‘steady hand’.

Ben je een man die ervan houdt om een open colbert te dragen op een T-shirt dan is de wilde pochet voor jou de beste optie. Hierdoor maak je de outfit wat robuuster, maar geeft de pochet net die ‘gentleman touch’.

Tip

De pochetten van Gentle-Tie worden allemaal met de hand gevoerd. Sommige met dezelfde stofm maar de meeste met een andere effen kleur. Je kunt dus beide kanten dragen waardoor je veel meer mogelijkheden hebt om te combineren. Kijk maar eens bij onze vrienden van Gentle Tie!

De pochet is back in business Gentle Tie mannenstyle

Post a Comment

#Volg ons op Instagram