De 5 beste mediaplayers!

media24store

De 5 beste mediaplayers!

Ben je op zoek naar een goede mediaplayer waarmee je films in de hoogste kwaliteit kunt afspelen met KODI of Netflix? Of ben je op zoek naar een Android pc waarmee je goed kunt gamen? Er zijn tegenwoordig heel veel merken mediaplayers en deze merken brengen ook steeds weer nieuwe modellen uit. Hoe weet je nu wat de beste mediaplayer is? Om je op weg te helpen hebben we de 5 beste mediaplayers van dit moment op een rij gezet. We hebben bovendien een exclusieve korting voor je geregeld! Lees snel verder!

MINIX X8-H Plus: een populaire mediaplayer
Het merk MINIX is toch wel een van de meest bekende merken op het gebied van mediaspelers. De MINIX X8-H Plus is de eerste 4K Ultra HD mediaspeler van het merk met een Amlogic S802-H quad-core processor en 16GB Flash geheugen. Het wordt ook wel de meest krachtige Media Hub voor Android ooit genoemd. De meest innovatieve technologieën en een combinatie van de beste hardware en firmware zorgen voor een uitstekende gebruikerservaring. MINIX X8-H PlusProboX2 EX: ideaal voor gaming
De mediaspelers van het merk ProboX2 zijn zeer krachtig en worden speciaal ontwikkeld voor het afspelen en streamen van video’s én ze zijn ideaal voor het spelen van games. Dit geldt ook voor de ProboX2 EX, met een krachtige Amlogic S802-H Cortex A9 quad-core processor. Deze superkrachtige mediaplayer is goed voorbereid op de toekomst.
ProboX2 EXTronsmart Draco AW80: snelheid en kracht
De mediaplayers van Tronsmart staan bekend om hun snelheid en kracht. Iedere mediaplayer die ze uitbrengen is weer sneller en krachtiger, wat ook geldt voor de Tronsmart Draco AW80. Deze mediaspeler heeft een 64-Core PowerVR G6230 GPU en beschikt over H.265 waarmee het mogelijk is om films in een groter formaat te streamen met een lagere internetsnelheid. Tronsmart Draco AW80Zidoo Smart TV Box 9: in hoge kwaliteit opnemen
Uniek in de wereld van de mediaplayers is de mogelijkheid voor het opnemen van films, series en televisieprogramma’s. Dit is mogelijk met de Smart TV Box van het merk Zidoo. Hiermee kunt u opnemen tot maar liefst 1080P (Full HD). Hiervoor moet u een tv decoder aansluiten met een HDMI-in en HDMI-out en vervolgens kunt u de films en series opslaan op een USB, SD of de interne harde schijf van de mediaplayer. De Zidoo Smart TV Box heeft bovendien als eerste een LCD LED aan de voorzijde.

Zidoo Smart TV Box 9

RikoMagic MK80 Plus
Het merk RikoMagic is zeer innovatief en heeft zo onder andere een zogeheten Dual Boot mediaplayer uitgebracht waarmee je zowel Android als Windows als besturingssysteem kunt gebruiken. Eén van de nieuwste mediaplayers is de RikoMagic MK80 Plus. Op dit moment één van de zwaarste Android mediaplayers met een 4GB Ram Octa Core. Een topmodel met een 64-Core PowerVR G6230 GPU en een Gigabit Ethernet verbinding.
RikoMagic MK80 PlusBestel je mediaplayer nu met 5% korting!
Als lezer van Mannenstyle kun je nu profiteren van 5% korting als je een mediaplayer bestelt bij Media24store.nl. Maak bij het bestellen van de mediaplayer gebruik van de actiecode: Mannenstyle en de korting wordt direct verrekend! Deze kortingscode is geldig tot en met 31 juli 2015.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram