Festival outfit tips

Lowlands outfit

Festival outfit tips

DT-1245_NL3_mobile DT-1245_NL2_mobileBen jij helemaal klaar voor de festivalzomer? Alle tickets in de pocket? Dan is de enige vraag nog: wat trek ik aan? Vooral voor festivals in Nederland is dit lastig omdat het weer nog wel eens om kan slaan. Maar met onze tips kom je helemaal goed voor de dag.

Belangrijk bij het uitzoeken van een outfit is voornamelijk dat het lekker zit. Wat wij voornamelijk adviseren is spijkerstof in combinatie met een een stoer shirt. De spijkerstof kan dan zitten in een (korte) spijkerbroek, maar ook een spijkeroverhemd is ideaal om toe te voegen aan je outfit. Deze kun je namelijk gemakkelijk dragen over een t-shirt wanneer het ’s avonds wat kouder wordt en als het overdag
was warmer is leg je deze gewoon in je locker.

DT-1245_NL1_mobileDaarnaast adviseren wij om gemakkelijke schoenen aan te trekken. Dit kunnen sneakers zijn, maar ook stoere chelsea boots. Slippers zijn fijn wanneer het warm is, maar geven geen ondersteuning aan je voeten waardoor deze eerder pijn kunnen gaan doen.

Vergeet daarnaast natuurlijk je accessoires niet. Je zonnebril, een stoere hoed, je poncho (je weet het tenslotte nooit in Nederland) en een extra trui of sjaal voor wanneer het kouder wordt.

Ben je benieuwd welke outfit je het beste aan kunt trekken bij welk festival? Hieronder hebben we een aantal voorbeelden. Heb je interesse in een outfit voor een ander festival? Dan kan je OUTFITTERY stylist je hier natuurlijk altijd bij helpen. Meld je nu aan op: Outfittery.nl.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram