Na iPhone 5c, nu de 5s gold?

Na iPhone 5c, nu de 5s gold?

Gouden iPhone 5sApple kondigde het al vroeg aan met een goedkopere versie van de iPhone 5 te komen, de 5c. De wereld wachtte in spanning af, zou de iPhone dan nu echt voor iedereen toegankelijk zijn?

Bij de release bleek dat het toestel slechts €100 goedkoper zou zijn dan de 5, voor sommige fans een teleurstelling. Gelukkig is er nu de gouden iPhone 5s, de zilveren 5s en spacegrijze 5s. De plastic behuizing van de 5c valt in het niet bij deze 3 krachtpatsers.

Maar welke kleur kies je nu?
De gouden, de zilveren of toch liever spacegrijs? Het is natuurlijk zaak dat je de kleur kiest die bij jou past, ben je zelf al niet zo schreeuwerig dan kun je het beste kiezen voor een grijze. Extrovert, diva of houd je gewoon van bling ga dan voor goud of zilver.
Denk er goed over na want een iPhone 5s gaat jaren mee, dus de kans dat je de kleur het volgend jaatr niet leuk meer vindt is aanwezig.

Waarin is de 5S anders dan de 5?
Net als met iPhone 4 en 4s is de 5s een absolute verbetering t.o.v. de 5. Hieronder de belangrijkste verbeteringen:

  • Langere accuduur
  • 8 megapixelcamera
  • Touch ID fingerprint
  • A7 processor

Ben jij een fan? Wil jij een 5s? 25 oktober verschijnt het toestel in Nederland samen met zijn broertje de 5c. Wil je zeker weten dat je dan de eigenaar bent van  een 5s, schrijf je dan alvast in op de site van één van de diverse aanbieders.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram