Plastic is uit, hout is in!

Plastic is uit, hout is in!

Houten zonnebril Bamboo dark schuinMisschien heb je ze al gezien, misschien ook niet. Maar de trend voor 2013/2014 is namelijk houten fashion accessoires.  Hout zie ik je denken? Jazeker! Afgelopen zomer was de houten zonnebril al helemaal in, maar nu zie je hout terugkomen in vele andere fashion vormen. Één van de aanbieders van houten fashion accessoires is vanHout.

vanHout is een webshop dat zich specialiseert in houten producten zoals houten zonnebrillen, houten horloges, houten iPhone en iPad cases, houten manchetknopen en binnenkort zelfs houten strikjes.

Houten zonnebrillen:

Houten zonnebrillen zijn helemaal hip! Ze zitten comfortabel en dragen erg licht. Het gave aan de houten bril is dat elke bril uniek is en handgemaakt is. Daarnaast zijn deze brillen verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Houten horloges:

Houten Horloge vanHout Black

Ook alle houten horloges zijn handgemaakt. Ze dragen lichter dan je wellicht gewend bent van een horloge, maar door de houten structuur dragen ze lekker en zien er ook nog eens tof uit. Houten horloges zijn er in verschillende modellen, waaronder volledig van hout of hout gecombineerd met elementen van een “gewoon” horloge.

Houten strikjes

Deze strikjes zijn volledig van hout gemaakt en houten vlinder strik vanHoutafgewerkt met stof. Het leuke aan deze strikjes is dat je de stof kunt vervangen. Zo kan je op elke gelegenheid een andere strikje dragen. Een houten strikje geeft je outfit een unieke twist!

Wil jij er dit najaar ook hip bijlopen, check dan eens hun website www.van-hout.org

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram