Stoere auto programma’s op TV

opel astra

Stoere auto programma’s op TV

opel astraAuto programma’s zijn populair en veelal geliefd bij het grote publiek. Het populairste autoprogramma is zonder twijfel Top Gear. Zelfs mensen die helemaal niets met auto’s hebben kijken graag naar de drie presentatoren die een uur lang de mooiste auto’s testen en vooral veel grappen over elkaar maken. Dit programma heeft echt een trend gezet, want er zijn inmiddels veel meer echte autoprogramma’s!

Top Gear
Bij uitstek nummer 1! Dit programma maakt of kraakt auto’s. De Opel Astra is een goed voorbeeld van een auto die al vaak besproken is in het programma. Zo haalde de presentatoren een geintje uit met een Opel Astra die door de studio vloog (zie dit filmpje). Jeremy, Richard en James hebben de leukste facetten van deze auto besproken en naast veel vrouwen, willen mannen nu ook in deze auto gezien worden.

Weeler Dealers
Dit succesprogramma van Discovery Chanel is vooral geliefd bij fans van oldtimers. De presentatoren gaan opzoek naar oude auto’s knappen ze op en proberen ze dan voor een meer prijs te verkopen. De uren die de presentatoren in het opknappen van de auto’s steken, wordt niet meegerekend. De vraag bij elke aflevering is of het ze gaat lukken een oud barrel op te knappen en voor een goede prijs te verkopen. Wat de show vooral een succes maakt is de Britse humor en de liefde voor auto’s van de presentators.

Fifth Gear
Nog een succesprogramma van Discovery Channel is Fifth Gear. Dit programma is gebaseerd op het format van Top Gear. BBC stopte met de productie van dit top programma en Channel Five nam het format over. Top Gear heeft een merknaambescherming, dus werd de TV show omgedoopt tot Fifth Gear. Presentatoren van Top Gear zoals Quentin hebben onder andere geholpen om dit programma het succes te maken dat het nu is.

http://www.flickr.com/photos/tonysphotos/2541897647/sizes/m/in/photostream/

Post a Comment

#Volg ons op Instagram