Stijlvolle lederen Rockport’s schoenen

Stijlvolle lederen Rockport’s schoenen

Sinds de oprichting in 1971 maakt het Amerikaanse merk Rockport leren dames- en herenschoenen met optimaal loopcomfort. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op het gat in de markt voor klassieke schoenen met het draaggemak en loopcomfort van sportschoenen maar met de DresSports lijn werd het comfort al snel geïntroduceerd in casual en dress schoenen voor werk en vrije tijd. In 1984 introduceerde Rockport de eerste lichtgewicht schoen met Vibram zool en bij wijze van reclamestunt werd er de marathon van New York en in Rotterdam op gelopen. Als Amerikaanse marktleider in zijn zelfgecreëerde segment maakt Rockport sinds 2006 onderdeel uit van de adidas-group, waarmee het zijn intrede deed op de Europese markt.

Herfst-Winter 2012

Rockport’s immer vooruitstrevende ambitie om stijl en comfort te verenigen maakt dat mode in toenemende mate een speerpunt is. In de dress-, casual-, en zelfs in de klassieke wandelcollecties, overal zoekt en vindt Rockport aansluiting met laatste trends, of het nu om een dip-dye verfprocedure gaat, een ‘biker’ look of inderdaad die mooie update van een klassieker.

De stijlen die Rockport in verschillende collecties aanbiedt variëren van corporate dresscode schoenen voor het leven in (mantel)pak tot de meest modieuze vrijetijdsschoenen als penny loafers, bootschoenen, moccasins, desert boots, hybrid sneakers en sandalen. Met Rockport schoenen kun je je 24-7 volop in het leven storten.

Fashion meets technology

Het huwelijk tussen eigentijdse modeschoenen en het comfort van geavanceerde sportschoenen lijkt zo vanzelfsprekend. Toch speelt het door innovatie gedreven Rockport in de voorhoede door deze ambitie consequent waar te maken. Met adiPRENE en adiPRENE +, twee gepatenteerde technologische hoogstandjes uit de koker van adidas, en natuurlijk de kennis van de modemarkt die adidas als nieuwe eigenaar inbrengt is Rockport een fenomeen in de internationale schoenenmarkt. Zolen van adiPRENE bieden superieure schokdemping, terwijl adiPRENE + zelfs energie teruggeeft aan je voet. Lichtgewicht en flexibiliteit, waarmee het superieure ‘design’ van de menselijke voet optimaal wordt bediend, behoren al sinds het debuut in 1971 tot het DNA van Rockport.

Bezoek de website van Rockport op www.rockport.com

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram