ModeRepubliek.nl: een wereld van online fashion

ModeRepubliek.nl: een wereld van online fashion

ModeRepubliek.nl is de nieuwe speler op het gebied van online fashion. Verschillende merken worden online aangeboden en zorgen voor een uitgebreid assortiment. Het heren merkaanbod bestaat onder andere uit Antony Morato, Metrosneakers, UGG, My Brand, Anti Culture, Radical  en The Cuckoo’s nest. Een mix van merken met een stoere en sportieve uitstraling.

Voor dit seizoen ligt de nadruk op comfort, een nonchalante maar toch geklede look. Warme stoffen, dikke breisels met kabels en honingraat. Truien met een ruimvallende col zijn onmisbaar in je kast dit jaar, vooral terug te vinden bij het Italiaanse merk Antony Morato. De Noorse print is nog steeds aanwezig maar onderging wel een transformatie ten opzichte van vorig jaar, deze print zien we vooral terug in de dikke vesten van onder andere Moscow. Naast de geklede look zien we dit najaar en winter nog steeds rockinvloeden in het modebeeld waarbij printshirts en stoere bikerjasjes een grote rol spelen. ModeRepubliek.nl heeft een groot aanbod aan shirts die aan deze trend voldoen, kijk eens bij de merken Anti Culture, Radical en The Cuckoo’s Nest. Ook zien we veel kleding die geïnspireerd is op ‘workwear’, stoere kleding zoals de oversized parka’s van Moscow en de grove worker boots van Ugg en Metrosneakers.

ModeRepubliek.nl biedt voor ieder wat wils en beantwoordt elke trend met het aanbod in herenkleding. Bestellen gaat gemakkelijk vanuit je luie stoel, met gratis verzending en de garantie dat als je vóór 18.00 uur besteld je de volgende dag je bestelling in huis hebt!

Volg Mode Republiek op facebook en twitter en blijf op de hoogte van ModeRepubliek.nl voor unieke acties en kortingen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram