Weekje weg met je vrienden? Ga naar New York

Weekje weg met je vrienden? Ga naar New York

Heb jij ook zin om weer eens met je oude vriendenclub een week op pad te gaan? Wat dacht je van New York? Misschien een beetje gevaarlijk voor hen die een relatie hebben, met al die mooie vrouwen daar, maar vooruit! New York is prima te doen in een week. Je vliegt er in zes uur naar toe met een directe vlucht, en binnen een half uur zit je aan de bar van een van de mooie hotels in Manhattan. Voor je het weet zit jemet je maten aan het bier in bekende bars als die van Blue Note of Grand Central Oyster Bar.

Veel  hotels in New York  hebben een fantastische hotelbar, zoals die van het beroemde Waldorff Astoria. Of  breng, als ode aan de rocklegendes die hier hebben gewoond, een bezoek aan The Chelsea Room in het Chelsea Hotel. The Church Lounge in Tribeca zit altijd vol met mensen uit de muziek- en filmindustrie. Robert de Niro woont hier om de hoek, maar als je hem wil tegenkomen kan je beter naar The Greenwitch Hotel, waar hij eigenaar van is.

Als jullie de volgende ochtend een beetje katerig gevoel hebben is er in New York een perfect recept: De zeelucht van Coney Island. Dit is een stukje New York dat de afgelopen vijftig jaar nauwelijks is veranderd. Je neemt gewoon de metro naar Coney Island, dat op de meest oostelijke punt van Brooklyn ligt. Als je weer bent bijgekomen kan je proberen of je een sportwedstrijd kan zien. Ga naar een basketbalwedstrijd van de New York Knicks in het fameuze Madison Square Garden stadion, midden in de stad. Op Times Square heb je trouwens ook grote sportbars, waar je met een pot bier in je hand naar reusachtige schermen kan kijken met alle sporten die in de VS worden beoefend. 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram