Word een legende met Montblanc Legend Blue

Montblanc Legend Blue

Word een legende met Montblanc Legend Blue

De Montblanc Legend Blue-geur keerde onlangs terug met een frisse, houtachtige, aromatische geur in een helblauwe flacon.

Montblanc Legend Blue

De nieuwe Montblanc Legend Blue vormt een nieuw hoofdstuk in een legendarisch verhaal, met voetbalicoon Zinedine Zidane als uithangbord. De geroemde geur is sinds maart 2024 weer verkrijgbaar en is lekkerder dan ooit.

Waarheid, sereniteit, wijsheid en vertrouwen. Blauw is de kleur die staat voor veel kwaliteiten die de Legend-man definiëren. Het is ook een kleur die betekenisvol is in de geschiedenis van het Montblanc-huis. Van leren goederen tot horloges tot schrijfwaren, blauw komt terug in het design van veel producten en bewapent de drager met stabiliteit en visie om hemelsblauwe dromen op unieke wijze waar te kunnen maken.

De Montblanc Legend Blue belicht een andere kant van de Legend-man. Zijn zachte kracht en onconventionele wijsheid zijn gekanaliseerd in een frisse, houtachtige, aromatische geur die net zo elegant, mannelijk, modern en tijdloos is als hij. De wereld waarin hij leeft, mag dan snel en chaotisch zijn, maar hij blijft kalm en vastberaden en gaat geen obstakel uit de weg. Een inspirerende en authentieke leider en een man van contrasten. Hij balanceert tussen kracht en zachtheid, ambitie en bescheidenheid om met een doel te leiden.

Montblanc Legend Blue

De Geur

Montblanc’s Legend Blue-parfum opent met een fris en aromatisch akkoord van groene munt en lavendel. Daarna wordt een authentiek houtachtig en mannelijk hart van cederhout en sandelhout onthuld. De geur droogt op met ambroxan in combinatie met moss noten en laat een intens en diffuus spoor achter.

Zizou

Zinedine Zidane, een van de beste voetballers ter wereld, keert met zijn tijdloze charisma en aantrekkingskracht terug als het gezicht van de Legend Blue-campagne. Het icoon staat voor Montblanc’s geloof dat iedereen een stempel kan achterlaten door te leven met passie en te gaan voor wat hen echt beweegt. Bescheiden en hardwerkend werd Zidane regelmatig als “legend” bestempeld.

Montblanc Legend Blue

Waar de signatuur en krachtige vorm van het originele design is behouden, is dit de eerste keer dat de vloeistof in de flacon door het transparante blauwe glas zichtbaar is. Elegant afgewerkt met zilveren details voor een moderne look. Op de cap is het reliëf van het zo geliefde embleem zichtbaar. Een onmiskenbare nieuwe legende en een Montblanc masterpiece.

Prijzen

– 100ML EDT € 92
– 50ML EDT € 66
– 30ML EDT € 49
– DEO Stick 75GR € 21

Montblanc Legend Blue

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram