TRAILER: Prime Video onthult eindelijk eerste beelden ‘Fallout’

Fallout trailer serie

TRAILER: Prime Video onthult eindelijk eerste beelden ‘Fallout’

Prime Video heeft de officiële Fallout trailer onthuld. Alle afleveringen van de langverwachte nieuwe serie stream je vanaf 11 april.

Vandaag heeft Prime Video de officiële trailer voor de post-apocalyptische serie Fallout onthuld, gebaseerd op een van de allergrootste videogame series aller tijden. Jonathan Nolan regisseerde de eerste drie afleveringen.

Fallout is gebaseerd op een van de allergrootste videogame series aller tijden. De serie gaat over de verdeeldheid tussen hen die iets bezitten en zij die niets hebben, in een wereld waar er bijna niets meer is. 200 jaar na de apocalyps keren de vriendelijke bewoners van de luxe schuilkelders gedwongen terug naar het door straling verwoeste landschap dat hun voorouders achterlieten. Ze zijn verbijsterd wanneer ze een ongelofelijk complexe, verrassend eigenaardige en zeer gewelddadige wereld ontdekken.

Ella Purnell speelt Lucy, een optimistische Vault-bewoner met een Amerikaanse can-do mentaliteit. Haar empathische en idealistische aard wordt op de proef gesteld wanneer ze de nucleaire schuilkelder moet verlaten om haar vader te redden. Aaron Moten speelt Maximus, een jonge soldaat die zichzelf opgewerkt heeft tot schildknaap in de militaristische factie Brotherhood of Steel. Hij doet alles om het doel van de Brotherhood, orde en gezag in de wereld bewaken, te bereiken. Walton Goggins speelt de Ghoul, een achterbakse premiejager die een 200-jarige geschiedenis van de post-nucleaire wereld met zich meedraagt.

De achtdelige serie is vanaf 11 april wereldwijd te zien bij de streamingdienst, een dag eerder dan aangekondigd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram