Les Gastons Louis Vuitton brengt nieuwe sieraden voor heren

Les Gastons Vuitton sieraden heren

Les Gastons Louis Vuitton brengt nieuwe sieraden voor heren

De nieuwe Les Gastons Vuitton collectie sieraden voor heren is hier en brengt onder meer een serie ringen en kettingen

Les Gastons Vuitton sieraden heren

Gaston-Louis Vuitton was een uniek en modern karakter dat bekend stond voor zijn levensvreugde, moderne visie en nieuwsgierigheid. Vandaag staat de kleinzoon van Louis Vuitton centraal in de nieuwe juwelencollectie Les Gastons Vuitton.

Deze grote geleerde, verzamelaar en uitvinder met een magnetisch charisma liet zijn verbeelding de vrije loop. Hij zorgde voor speelse creaties en originele concepten op allerlei gebieden: typografie, literatuur, kunst, reizen, koffers, speelgoed en nog veel meer. Zijn veelzijdige persoonlijkheid heeft de sieradencollectie geïnspireerd. Innovatieve materialen, geavanceerde technieken en bewegende mechanismen weerspiegelen zijn vrijheid en moderniteit. Gaston werd geboren in een tijd van grote veranderingen en uitvindingen, iets wat hij begreep – en zeker omarmde.

Louis Vuitton sieraden vallen op door hun avant-gardistische stijl en unieke verfijning. Bij het creëren van deze collectie zag Francesca Amfitheatrof, Artistic Director of Watches and Jewellery bij Louis Vuitton, veel overeenkomsten tussen Gaston-Louis Vuitton en de mannen en vrouwen van vandaag, zowel als open voor de wereld om hen heen. Ze ontwierp 18 stukken, waaronder twee meesterwerken, verdeeld in drie hoofdstukken. De ringen, kettingen, armbanden en oorbellen die deel uitmaken van de collectie verwerken twee van de iconen van het huis – het Monogram en de trunk – op hedendaagse wijze.

Het emblematische Monogram is heruitgevonden met originaliteit dankzij uiterst nauwkeurige lasersnijtechnologie. Het koffer-motief wordt onthuld in zijn meest miniatuurversie, een combinatie van wit goud en diamanten. Voor het eerst in de geschiedenis van Louis Vuitton juwelen, wordt titanium gebruikt naast creaties in wit en geel goud. Het lichte maar resistente materiaal metaal definieert de collectie en introduceert Les Gastons Vuitton Blue titanium, een diepe tint geïnspireerd op denim. Les Gastons Vuitton is net als de denim van sieraden, moeiteloos elegant, veelzijdig – net als Gaston zelf.

Les Gastons Vuitton sieraden heren

Les Gastons Vuitton sieraden heren

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram