TRAILER: Sydney Sweeney onheilig zwanger in horrorfilm ‘Immaculate’

Immaculate Syndey Sweeney trailer

TRAILER: Sydney Sweeney onheilig zwanger in horrorfilm ‘Immaculate’

Sydney Sweeney is binnenkort te zien in de psychologische horrorfilm Immaculate. De trailer van deze spannende film bekijk je nu hier.

Filmdistributeur Just Entertainment brengt in maart Immaculate naar Nederland. De eerste trailer van deze psychologische horrorfilm, heeft de Amerikaanse Sydney Sweeney (Euphoria) in de hoofdrol. Naast Sweeney zijn ook Álvora Morte (La Casa de Papel) en Simona Tabasco (The White Lotus) te zien in de huiveringwekkende vertoning. De film gooit hoge ogen door de indrukwekkende vertolking van Sweeney als non.

Na een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (gespeeld door Sydney Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Maar naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster plaatsvinden, wordt Cecile achterdochtig en vraagt ze zich af waarom zij uitverkoren is voor dit bijzondere lot. Het wordt steeds duidelijker dat haar nieuwe thuis een aantal duistere en gruwelijke geheimen verbergt.

De film komt op 21 maart 2024 uit. De trailer bekijk je bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram