Eerste blik op nieuwe Cobra DARKSPEED Drivers

Cobra DARKSPEED Driver MAX X LS

Eerste blik op nieuwe Cobra DARKSPEED Drivers

De nieuwe Cobra DARKSPEED Drivers zijn uiterst verstelbaar en zijn de droom van elke clubfitter. Iets voor jouw volgende golfsessie?

Cobra DARKSPEED Driver MAX X LS

Zoals gebruikelijk in deze tijd van het jaar, duiken nieuwe drivers overal op. En hoewel het gebruik van de term kunstmatige intelligentie in een golfcontext steeds meer aanvoelt als een marketingtactiek, beloven de nieuwe DARKSPEED drivers van Cobra Golf de voordelen ervan in het echte leven te zullen waarmaken.

Het H.O.T. slagvlak heeft een 13% groter slagvlakinzetstuk dan vorig jaar om de balsnelheid over het gehele slaggebied te verhogen. De PWR-BRIDGE is ondertussen lager achter het slagvlak geplaatst in een poging om de massa te herpositioneren en verdere winst in balsnelheid te bevorderen. Net als zijn concurrenten verleggen de DARKSPEED drivers de grenzen van de verhoudingen van koolstofcomposiet om de massa te herverdelen in de genoemde PWR-BRIDGE-structuur.

De DARKSPEED-lijn biedt speelbare opties voor een verscheidenheid aan spelers en beschikt over een LS-versie met lage spin voor elitespelers, een standaard X die geschikt is voor de meeste spelers en een MAX-model voor spelverbetering voor degenen die op zoek zijn naar vergeving. Elke driver maakt een hoge mate van maatwerk mogelijk via verwisselbare gewichtpoorten, waardoor clubfitters de lancering, slagvorm en spin kunnen beïnvloeden.

Dit is waar de DARKSPEED-lijn echt begint op te vallen. Het LS-model is het meest verstelbaar met drie gewichtspoorten, en de X- en MAX-versies hebben er elk twee.⁠ Op dezelfde manier zorgt MyFly® 8 met SmartPad®-technologie ervoor dat zowel loft als life snel kunnen worden verfijnd. Het is niet gek om te stellen dat de DARKSPEED drivers weleens de beste vriend van een clubfitter zullen zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de strakke zwarte afwerking die de aandacht zal trekken op de driving range.

Pre-bestellen is nu mogelijk op de website van Cobra, waarbij alle drie de drivers $ 550 kosten.⁠

Cobra DARKSPEED Driver MAX X LS

Cobra DARKSPEED Driver MAX X LS

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram