Louis Vuitton x Timberland 6-Inch Boot duikt op

Louis Vuitton x Timberland 6-Inch Boot

Louis Vuitton x Timberland 6-Inch Boot duikt op

Een Louis Vuitton x Timberland 6-Inch Boot-samenwerking is opgedoken. De urban schoen krijgt een high fashion update.

Louis Vuitton x Timberland 6-Inch Boot

Een nieuw hiphop-item vindt zijn weg naar de wereld van high-fashion. Louis Vuitton werkt namelijk samen met Timberland voor een frisse kijk op de 6-Inch Boot. Onthuld via het Instagram-account @skateboard – gemaakt om Pharrells werk bij LV en zijn inspiratiebronnen te laten zien – is de samenwerking niet zozeer een afwijking van de klassieke stijl als wel een liefdevol eerbetoon daaraan.

Bijzondere details zijn te zien op de laars, waaronder een Louis Vuitton-logo dat op de voorkant van de tong is gelaserd, het kenmerkende monogram van het huis op zowel de achterkant van de tong als (heel vaag) op de laterale hiel en co-branded hangtags. De samenwerking zal waarschijnlijk volledig worden onthuld tijdens de FW24-show van Louis Vuitton tijdens de Paris Fashion Week, die op 16 januari zal plaatsvinden.

De samenwerking met Timberland past perfect in het gedurfde, streetwise ethos dat Pharrell heeft opgebouwd tijdens zijn korte ambtstermijn bij Louis Vuitton. Zijn goed ontvangen SS24-show bevatte items die net zo thuis waren in de straten van New York City als op de Parijse catwalk, variërend van zijn slimme gepixelde camouflagebewerking van het kenmerkende Damier-patroon van het huis tot zijn primair gekleurde, met supergroot logo versierde Speedy-tassen, premium honkbaljassen en extra dikke Trainer Maxi-sneakers. Dan hebben we het nog niet eens over de op Timberland geïnspireerde modellen van Louis Vuitton, van Pharrells eigen Checker-enkellaars tot de Ranger Ankle Boot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @skateboard

Bekijk hieronder de nieuwe samenwerking en blijf op de hoogte voor meer informatie zodra deze beschikbaar komt.

Louis Vuitton x Timberland 6-Inch Boot

Louis Vuitton x Timberland 6-Inch Boot

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram