Rolex verrast met limited edition Day Date tere ere van Wiener Philharmoniker

Limited Edition Rolex Day-Date Vienna Philharmonic

Rolex verrast met limited edition Day Date tere ere van Wiener Philharmoniker

Met de limited Edition Rolex Day-Date Vienna Philharmonic wordt de 15e verjaardag van het wereldberoemde orkest gevierd.

Limited Edition Rolex Day-Date Vienna Philharmonic

 

Rolex is geen horlogemerk dat heel vaak nieuwe uurwerken uitbrengt, laat staan speciale edities. Ter ere van het honderdjarig jubileum van de Wiener Philharmoniker heeft Rolex echter stilletjes zijn eerste tijdvertellende aanbod van het jaar onthuld: een atypische 36 mm Day-Date-referentie die is opgedragen aan het orkest van wereldklasse.

Sinds 2009 is Rolex de exclusieve sponsor van het nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker, dat doorgaans elk jaar in januari plaatsvindt in de gerenommeerde Gouden Zaal van de Weense Musikverein. De nieuwe Day-Date heeft een prachtige, met de hand afgewerkte geëmailleerde champlevé grand feu wijzerplaat, die verschillende delen van een viool weergeeft in een stijl die doet denken aan de moderne kunst uit het midden van de eeuw. De wijzerplaat is gekleurd in drie verschillende tinten groen en vormt een harmonieuze aanvulling op de glanzende 18-karaats geelgouden kast, armband en wijzerplaatversieringen.

Deze speciale editie Day-Date werd om de polsen van een handvol muzikanten gedragen tijdens het laatste nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker. Er is tevens bevestigd dat de Rolex Day-Date Vienna Philharmonic in zeer beperkte oplage beschikbaar zal zijn voor een selecte klantenkring.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram