Callaway Golf onthult zijn nieuwe Paradym Ai Smoke Driver

Callaway Golf Paradym Ai Smoke Driver

Callaway Golf onthult zijn nieuwe Paradym Ai Smoke Driver

De nieuwe Callaway Golf Paradym Ai Smoke Driver komt met een AI Smart Face ontworpen met behulp van 80.000 regels code.

Callaway Golf Paradym Ai Smoke Driver

Afgelopen herfst bracht Callaway’s eigen puttermerk Odyssey een nieuwe lijn flatsticks uit met door AI ontworpen slagvlakken, bedoeld om golfers te helpen de afstand beter te beheersen. Hoewel dit soort technologie nieuw is voor putters, is AI de afgelopen jaren een vaste waarde geworden in de driver- en ‘wood’ techniek. Maar bij het lange spel is het meer een kwestie van het maximaliseren van de afstand dan van het beheersen ervan, en dit is zeker het geval met Callaway’s zojuist aangekondigde lijn van ‘woods and irons. Maak kennis met de Paradym Ai Smoke.

De line-up heeft dezelfde naam als die van vorig jaar, die simpelweg Paradym heette. Net als in 2023 komen de Paradym Ai Smoke-drivers in verschillende modellen, zij het dit keer met iets andere aanduidingen. Terwijl MAX vorig jaar het spelverbeteringsmodel was, is Ai Smoke MAX nu het standaardhoofd dat geschikt is voor de meeste spelers. Triple Diamond, herkenbaar aan een drietal diamanten op de zool, blijft de kleinere bladgrootte en lagere spin-optie voor de elitespeler. Ter afronding van de opties is er de MAX D, die het meest vergelijkbaar lijkt te zijn met de MAX van vorig jaar, en tot slot de MAX Fast, die gericht is op langzamere swingsnelheidspelers die koste wat kost afstandswinst zoeken.

Op technologisch vlak zijn er een paar updates voor 2024 waar golfers zich op zullen concentreren. De eerste daarvan is de nieuwe Ai Smart Face, een kleine herconfiguratie van het door AI ontworpen design van vorig jaar, geformuleerd met maar liefst 80.000 coderegels. De overweldigende gegevensbibliotheek werd verzameld bij 250.000 golfers en vervolgens omgezet in een potentieel van 50.000 verschillende face-iteraties totdat de definitieve werd geselecteerd. De andere belangrijke update is het 360° koolstofchassis, waarvan Callaway zegt dat het nu 15% lichter is dankzij een interne titanium draagstructuur. Door het vrijgekomen gewicht konden de ingenieurs het herverdelen met onder meer de lanceeromstandigheden in gedachten.

Naast de vier genoemde drivermodellen siert de nieuwe Ai Smart Face ook vier modellen fairwaywood, drie hybrides en drie sets ijzers. De drivers kosten $600, fairwaywoods $350, hybrides $280 en ijzers $1000 voor een zevendelige set. Golfers kunnen op 12 januari een pre-order plaatsen voor de nieuwe Ai Smoke-lijn met Callaway Golf Paradym Ai Smoke Driver, waarna de clubs op 26 januari in de winkel zullen verschijnen.

Callaway Golf Paradym Ai Smoke Driver

Callaway Golf Paradym Ai Smoke Driver

Callaway Golf Paradym Ai Smoke Driver

Callaway Golf Paradym Ai Smoke Driver

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram