Nederlandse studenten werken voor exclusief Zwitsers horlogegroep Richemont

Nederlandse studenten Richemont Panerai

Nederlandse studenten werken voor exclusief Zwitsers horlogegroep Richemont

Nederlandse studenten werken sinds kort voor de exclusieve Zwitserse horlogegroep Richemont, van onder meer Panerai, Cartier en IWC.

Nederlandse studenten Richemont Panerai

Een bijzonder primeur voor de studenten Uurwerktechniek van mbo-college Zadkine Vakschool Schoonhoven. Een selectie studenten zal namelijk een training volgen bij de toonaangevend luxegroep Richemont uit Zwitserland.

De training in kwestie is normaal exclusief voor gediplomeerde horlogemakers. De toelating van talenten van Vakschool Schoonhoven tot de training onderstreept de kwaliteit van de opleiding Uurwerktechniek. Het certificaat stelt de Nederlandse studenten exclusief in staat om de high end horloges van horlogemerk Panerai te mogen repareren.

Panerai is wereldwijd bekend om hun Italiaans design en Zwitsers horlogevakmanschap. Richemont Group brengt naast Panerai onder andere Cartier, Roger Dubuis en het bekende Zwitserse horlogehuis IWC Schaffhausen uit. Dat ‘onze’ studenten hier mogen werken is uniek. Het onderstreept de waarde van een ambacht – ook internationaal. De eerste studenten van Vakschool Schoonhoven hebben de training in Zwitserland inmiddels met succes afgerond.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Panerai (@panerai)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram