Ultieme audio-ervaring: JBL Tour PRO 2 True Wireless earphones en Tour ONE M2 headphones maken indruk

JBL Tour PRO 2 True Wireless earphones en JBL Tour ONE M2 headphones recensie

Ultieme audio-ervaring: JBL Tour PRO 2 True Wireless earphones en Tour ONE M2 headphones maken indruk

We namen de JBL Tour PRO 2 True Wireless earphones en JBL Tour ONE M2 headphones onder de loep en beide audiogadgets maakten indruk.

JBL Tour PRO 2 True Wireless earphones en JBL Tour ONE M2 headphones recensie

In de immer evoluerende wereld van audio-apparatuur heeft JBL zich opnieuw bewezen als pionier met de lancering van de JBL Tour PRO 2 True Wireless oordopjes en de Tour ONE M2 koptelefoon. Met een combinatie van geavanceerde technologie en verfijnd design, belooft deze nieuwe toevoeging aan de JBL Tour-serie een ongeëvenaarde luisterervaring.

In deze recensie nemen we een diepgaande blik op zowel de technische eigenschappen als het esthetische aspect van deze audio-apparaten en verkennen we waarom ze een must-have zijn voor audiofielen en muziekliefhebbers.

JBL Tour PRO 2 True Wireless earphones

De JBL Tour PRO 2 True Wireless oordopjes beloven een revolutie in de wereld van draadloze audio. Het eerste wat opvalt bij het uitpakken is de gestroomlijnde, eigentijdse behuizing, die gelijk ’s werelds eerste smart oplaadcase is. Gebruik het 1,45″ inch LED-touch-display om muziek, luisterboeken en podcasts te beheren, pas er je oordopjes mee aan en ontvang oproepen, berichten en social media-meldingen in realtime. Je smartphone kan in je zak of tas blijven.

De oordopjes zelfstralen hoogwaardige kwaliteit uit, en het minimalistische ontwerp in zwart of champagne zorgt voor een tijdloze esthetiek.

Wat de technische kenmerken betreft, bieden de JBL Tour PRO 2 True Wireless oordopjes indrukwekkende specificaties. Verwacht geavanceerde 5.4 bluetooth LE Audio-connectiviteit, True Adaptive noise canceling met aanpasbare ANC en aanpasbaar omgevingsgeluid, aanpasbare geluidservaring met Personi-fi 2.0, meeslepende JBL Spatial Sound en een batterijduur die tot ruim anderhalve dag luisteren biedt, met 10 uur in de oordopjes zelf en additioneel nog eens 30 uur in de oplaadcase. Dankzij de 6-microfoons met VoiceAware voor perfecte gesprekken zijn deze oordopjes klaar bovendien helemaal ready om te voldoen aan de eisen van de moderne telefoongebruiker.

JBL Tour PRO 2 True Wireless & JBL Tour ONE M2 recensie

 

Een bijzonder kenmerk dat de JBL Tour PRO 2 True Wireless onderscheidt, is de samenwerking met vooraanstaande geluidstechnici. Hierdoor wordt een op maat gemaakte geluidsafstelling geboden die rijk is aan details, diepe bassen en heldere hoge tonen. Of je nu onderweg bent of ontspant in je favoriete stoel, deze oordopjes bieden een geluidservaring die de zintuigen prikkelt en muziek tot leven brengt.

De ergonomische ovalen buispasvorm van de oordopjes zorgt voor langdurig comfort en goede prestaties.

Eigenschappen JBL Tour PRO 2 True Wireless earphones

 • True Adaptive noise canceling met aanpasbare ANC en aanpasbaar omgevingsgeluid
 • 10 mm dynamische drivers aangedreven door legendarisch JBL PRO-geluid
 • Aanpasbare geluidservaring met Personi-fi 2.0
 • Meeslepende JBL Spatial Sound
 • 40 uur totale muziekweergave – 10 uur in de oordopjes en nog eens 30 uur in de case
 • 6-mic perfecte telefoongesprekken met VoiceAware
 • Bluetooth 5.3, LE Audio-connectiviteit
 • Ovaal buisontwerp met meerdere maten oordopjes voor comfort, prestaties en de perfecte afdichting

JBL Tour PRO 2 True Wireless earphones en JBL Tour ONE M2 headphones recensie

 

JBL Tour ONE M2 Headphones

De JBL Tour ONE M2 hoofdtelefoon is een andere parel binnen de JBL Tour-serie. Bij het eerste contact met de hoofdtelefoon voel je meteen de premium bouwkwaliteit. De Tour ONE M2 straalt elegantie uit met zijn hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. Het over-ear ontwerp omsluit de oren volledig, wat bijdraagt aan een verbeterde geluidsisolatie en een meeslepende luisterervaring.

De technologische hoogstandjes van de Tour ONE M2 zijn indrukwekkend, mede dankzij de input van HARMAN. Met geavanceerde drivers levert deze hoofdtelefoon een nauwkeurig en gebalanceerd geluid. JBL’s beste hybride True Adaptive ANC is namelijk gecombineerd met de JBL Pro-tuned drivers voor het allerbeste geluid.

De True Adaptive ANC-technologie past zich automatisch en realtime aan ten opzichte van iedere omgeving, zodat zelfs de kleinste nuances in de muziek worden gecommuniceerd, waardoor een studio-achtige luisterervaring wordt gecreëerd. De Tour ONE M2 beschikt uiteraard ook over adaptieve ruisonderdrukking en omgevingsgeluidsmodus, waardoor je kunt kiezen tussen volledige afsluiting van de buitenwereld of bewust luisteren naar je omgeving. Telefoon in de zak? Geavanceerde ingebouwde spraakherkenning reageert op je stem, pauzeert de muziek en schakelt Ambient Aware in.

Een andere opvallende eigenschap van de Tour ONE M2 is de indrukwekkende batterijduur. Met tot wel 50 uur batterijduur, of 30 uur met ANC geactiveerd, geniet je optimaal. Deze batterijlevensduur van meerdere dagen op een enkele lading zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over onderbrekingen tijdens lange reizen of intensieve luistersessies. En opladen geschiedt razendsnel. In slechts 10 minuten opladen luister je weer 5 uur jouw audio af.

Eigenschappen JBL Tour ONE M2 Headphones

 • True Adaptive noise canceling met aanpasbare ANC en aanpasbaar omgevingsgeluid
 • 40 mm dynamische drivers afgestemd door legendarisch JBL PRO-geluid
 • Aanpasbare geluidservaring met Personi-fi 2.0
 • Superieure telefoongesprekken met 4-mic technologie met VoiceAware
 • Meeslepende JBL Spatial Sound
 • Tot 50 uur totale muziekweergave, tot 30 uur met geactiveerde ANC
 • Bluetooth 5.3, LE Audio-connectiviteit
 • Comfortabel, compact, opvouwbaar ontwerp en slechts 268g in gewicht

JBL Tour PRO 2 True Wireless & JBL Tour ONE M2 recensie

JBL Tour PRO 2 & JBL Tour ONE M2 kopen

De JBL Tour PRO 2 True Wireless oordopjes en de Tour ONE M2 koptelefoon zijn zonder twijfel indrukwekkende audioproducten die de verwachtingen overtreffen. Het samenspel van hoogwaardige technologie en doordacht design resulteert in audio-apparaten die niet alleen een lust voor het oor zijn, maar ook een visueel genot.

Of je nu een fervente reiziger bent, een sportliefhebber of gewoonweg van hoogwaardige audio houdt, deze audiogadgets bieden voor elk wat wils. De JBL Tour PRO 2 True Wireless oordopjes koptelefoon draagbaar gemak en superieur geluid, terwijl de Tour ONE M2 hoofdtelefoon een overweldigende luisterervaring biedt met een uitstekende bouwkwaliteit.

Kortom, met de JBL Tour PRO 2 True Wireless earphones en de Tour ONE M2 headphones ben je verzekerd van een audio-ervaring die je naar nieuwe hoogten tilt. Investeer in deze premium audioproducten en ontdek een wereld van geluid zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren.

De JBL Tour PRO 2 en de JBL Tour ONE M2 zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en champagne op JBL.com voor €249 en €299 euro.

JBL Tour PRO 2 True Wireless & JBL Tour ONE M2 recensie

JBL Tour PRO 2 True Wireless & JBL Tour ONE M2 recensie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram