Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Canary” komt in 2024

"Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Canary"

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Canary” komt in 2024

De nieuwe Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Canary” komt in 2024 en is exclusief voor dames. Check de mock-up hieronder.

"Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Canary"

Travis Scott en Jordan Brand zullen hun projecten met de Air Jordan 1 Low voortzetten tot in ieder geval 2024, nu het nieuws over een nieuw exclusief damespaar in “Canary Yellow” is opgedoken. De wit met gele sneaker verschijnt slechts enkele weken na de onlangs onthulde “Black Olive” colorway en heeft als we volledig zijn een “Canary/Racer Blue/Light Silver/Gum Medium Brown” kleurenschema, hierboven afgebeeld in de onofficiële mock-up door @zsneakerheadz.

Zoals gebruikelijk, is de vroege informatie over een exacte aankomstdatum duister. Kicksfinder, die de release voor het eerst rapporteerde, gaf aan dat de schoenen in de “zomer 2024” zullen verschijnen, wat betekent dat het geheel ergens tussen april en juni officieel moet worden onthuld als een van de speciale samenwerkingen die de standaard serie seizoensreleases van Jordan Brand zullen begeleiden.

Sinds hij in 2019 voor het eerst aan de Air Jordan 1 Low werkte (de inaugurele Travis Scott x Air Jordan 1 Low debuteerde tijdens een GRAMMY-optreden) is Scott de belangrijkste medewerker van Jordan Brand voor het model geworden. Naast zijn brede reeks kleurstellingen, waaronder “Reverse Mocha” en “Black Phantom”, is er ook een Travis Scott x fragment design x Air Jordan 1 Low samenwerking geweest en zelfs een goed ontvangen golfversie van het model.

Houd ons in de gaten voor meer informatie over een officiële releasedatum en een eerste blik op de afbeeldingen zodra deze beschikbaar zijn. Verwacht dat de Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Canary” voor $ 150 zal worden verkocht wanneer deze inderdaad wordt uitgebracht.

Afbeelding: Zsneakerheaz

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram