VIDEO: Tesla Cybertruck verslaat Porsche 911 in dragrace en verrast met iets extra’s

Tesla Cybertruck verslaat Porsche 911 video

VIDEO: Tesla Cybertruck verslaat Porsche 911 in dragrace en verrast met iets extra’s

In deze video zie je hoe de Tesla Cybertruck een Porsche 911 in een dragrace verslaat terwijl hij een andere Porsche sleept.

Tesla Cybertruck verslaat Porsche 911 video

De leveringen van Tesla Cybertrucks zijn onlangs begonnen, waarbij een select aantal werknemers de nieuwe auto al heeft ontvangen. In de aanloop naar de levering in kwestie zitten Elon Musk en Tesla niet stil, daar zij doorgaan met het onthullen van een handvol specificaties van hun roestvrijstalen vrachtwagen. De video hierboven ging onlangs viraal.

In de nieuwste video op het officiële X-account van Tesla is te zien dat de Cybertruck een Porsche 911 verslaat in een dragrace terwijl hij een andere 911 sleept.

Hoewel de afstand van de race niet duidelijk is, is er aan het einde van de race wel een afbeelding te zien die beweert dat de Cybertruck een kwart mijl, ofwel 400 meter, onder de 11 seconden kan afleggen. Uit een andere tekst blijkt dat er een 0-100 tijd van 2,6 seconden op het scherm verscheen. De cijfers zijn indrukwekkend en lijken overeen te komen met de duurste “Cyberbeast”-uitvoering op de website van Tesla. Dankzij de “Beast Mode” voor de Cybertruck kan de driemotorige aandrijflijn maximaal 845 pk leveren. De auto die de Tesla sleepte leek een Carrera T met 379 pk te zijn, de minst krachtige van de serie, op basis van de kleur, de wielen en de grijze spiegelkappen.

Of je het nu wel of niet gelooft, bekijk de video hieronder.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram