Teaser voor Prada x adidas by Jerry Lorenzo duikt op

prada adidas by jerry lorenzo teaser info

Teaser voor Prada x adidas by Jerry Lorenzo duikt op

Een teaser voor een naderende Prada x adidas by Jerry Lorenzo release is opgedoken. De fashion collabo moet in 2025 arriveren.

prada adidas by jerry lorenzo teaser info

Terwijl de aandacht voor de samenwerking van Jerry Lorenzo met adidas nog altijd toeneemt, werkt de Fear of God-ontwerper al aan speciale edities voor de langverwachte lijn. Op Instagram deelde Lorenzo onlangs een reeks teasers van waar hij aan werkt.

Met het eenvoudige onderschrift: “…nieuwe projecten voor ‘25 worden gerealiseerd…”, brengt de toekomst in ieder geval een samenwerking tussen Prada en adidas by Jerry Lorenzo. Hoewel informatie over de speciale release schaars is, deelt de teaser een verwachte release voor 2025 en krijgen we een eerste blik op een schoenenaanbod. De zichtbare binnenzool is voorzien van het iconische Prada-logo en “adidas by Jerry Lorenzo”-markeringen, terwijl de zool van de schoen is voorzien van een Prada Linea Rossa-streep.

Het is momenteel onduidelijk wat de samenwerking precies zal inhouden, maar de collectie zou een mix van kleding, accessoires en schoenen moeten bevatten die de luxe van Prada en Jerry Lorenzo’s visie op sport combineert met adidas.

Bekijk de teaser voor Prada x adidas by Jerry Lorenzo bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram