Louis Vuitton brengt eerste pre-fall show voor heren naar Hongkong

Pharrell Louis Vuitton Pre-Fall 2024 show voor heren Hong Kong

Louis Vuitton brengt eerste pre-fall show voor heren naar Hongkong

De eerste Louis Vuitton Pre-Fall show voor heren gaat plaatsvinden in Hong Kong. Pharrell zal eind november de catwalk betreden.

Pharrell Louis Vuitton Pre-Fall 2024 show voor heren Hong Kong

Voor de eerste keer zal Louis Vuitton de Pre-Fall herenshow in Hongkong presenteren. Op 30 november van dit jaar zullen Pharrell Williams en zijn consorten in Azië de nieuwe collectie onthullen.

De speciale bestuurlijke regio Hongkong is de plek waar eeuwenoude tradities samenkomen met adembenemende moderniteit en een skyline zover het oog reikt. De bruisende en kosmopolitische stad is al eeuwenlang een belangrijk handelscentrum en kruispunt van culturen; een meltingpot van Oost en West die heeft geleid tot een bloeiende metropool van kunst, cultuur en industrie. Het is tegen deze unieke achtergrond dat Louis Vuitton de allereerste PreFall herenshow zal houden.

Het is ook de eerste Louis Vuitton show die in Hongkong plaatsvindt, wiens langdurige relatie met het huis meer dan veertig jaar teruggaat toen Louis Vuitton een eerste winkel opende in Oost Tsim Sha Tsui in 1979. Sindsdien is de relatie steeds sterker geworden, van de opening van tentoonstellingen zoals A Passion for Creation en Time Capsule tot de City Guide, die bezoekers de stad laten ontdekken door de ogen van unieke lokale kenners. Louis Vuitton vond een onuitputtelijke bron van inspiratie in de culturele dynamiek van deze archipel. De Men’s PreFall 2024 show zal deze intensiteit weerspiegelen door de artistieke visie van Pharrell Williams, Louis Vuitton Men’s Creative Director.

De Louis Vuitton Pre-Fall 2024 herenshow zal op 30 november 2023 plaatsvinden in Hongkong, in een nog aan te kondigen locatie.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram