TRAILER: Peter Dinkladge is The Toxic Avenger nieuwe superheldenfilm

The Toxic Avenger trailer

TRAILER: Peter Dinkladge is The Toxic Avenger nieuwe superheldenfilm

Peter Dinkladge is The Toxic Avenger. De superheldenfilm is een eigentijdse herinterpretatie van de cultklassieker uit 1984.

De cultklassieker The Toxic Avenger uit 1984 krijgt een reboot met Peter Dinklage in de hoofdrol. Trom Entertainment heeft de eerste bloederige trailer uitgebracht voor de herinterpretatie van de klassieke komedie.

The Game of Thrones-acteur speelt de hoofdrolspeler Winston Gooze, een schoonmaker die zichzelf de Toxic Avenger noemt en uiteindelijk besluit de fouten in de samenleving recht te zetten.

In de trailer vangen we een glimp op van hoe de doorsnee-conciërge, die door een vreselijk giftig ongeluk is getransformeerd in een nieuwe soort superheld, een gloeiende dweil kan hanteren om een meedogenloze en machtsbeluste bedrijfstiran tegen te houden. Deze tiran wil giftige superkrachten benutten om zijn vervuilde imperium te versterken.

De trailer begint met verschillende fragmenten nieuwsberichtgeving na een reeks aanvallen, waarbij getuigen beweren dat ze “geweerschoten hoorden” en “bloed zagen” voordat ze een scène beschreven waarin ze vertellen over “een knappe kerel wiens arm werd afgescheurd als nat brood.”

Het nieuwsanker kondigt verder aan dat een “groep gewapende extremisten, de Nasty Lads, gijzelaars hebben genomen in een Miss Meat-lunchatorium in de binnenstad.”

Het Toxic Avenger-personage van Dinklage wordt vervolgens geïntroduceerd terwijl de burgerwacht het heft in eigen handen neemt. De film volgt Winston terwijl hij zijn werkgever wil beroven, nadat deze weigerden de gezondheidszorg te vergoeden voor zijn terminale ziekte. Bij zijn diefstalpoging valt hij in giftig afval, waar hij verwondingen en later bovennatuurlijke krachten oploopt.

The Toxic Avenger is geregisseerd door Macon Blair en heeft in de hoofdrollen naast Dinklage namen als Elijah Wood, Kevin Bacon, Jacob Tremblay, Taylour Paige, Jonny Coyne en Julia Davis. Er is nog geen releasedatum voor de film.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram