Komen de nieuwe Piaget Black Tie Vintage Novelties je bekend voor?

piaget black tie vintage reissue release infO

Komen de nieuwe Piaget Black Tie Vintage Novelties je bekend voor?

De twee sprankelende Piaget Black Tie Vintage Novelties vormen een dialoog tussen edelstenen and horlogerie.

piaget black tie vintage reissue release infO

Piaget heeft twee prachtige Black Tie Vintage-uurwerken in de kijker gezet, waarvan er één een wijzerplaat met tijgeroog-edelsteen heeft, die is omlijst met een met smaragd gezette lunette. Het andere exemplaar heeft een betoverende malachiet wijzerplaat in een witgouden kast.

Het Black Tie-model, door het horlogehuis gekroond tot een “stijlicoon”, werd voor het eerst geïntroduceerd in 1972. Gekenmerkt door een kussensilhouet, werd de tijdwaarnemer geaccentueerd met kenmerkende gadroons op de rand. Een van de meest iconische versies die de aandacht van Andy Warhol trok, was een antracietgrijze galvanische wijzerplaat en een geelgouden kast.

De Black Tie Vintage-referentie, gekleed met een tijgeroog-wijzerplaat, wordt geaccentueerd met op maat gemaakte baguette-geslepen smaragden als uurmarkeringen en inzetstukken op de rand. Wat de malachietkleurige wijzerplaat betreft, zijn de indexen volledig weggelaten, waardoor alleen een Piaget-logo en de uren- en minutenwijzers overblijven. Hoewel minimalistisch, biedt het ontwerp voldoende ruimte voor de edelsteen wijzerplaat, waardoor de drager de gedetailleerde strepen op de wijzerplaat ten volle kan waarderen.

Beide stukken zijn op aanvraag verkrijgbaar via Piaget. Voor hen die geïnteresseerd zijn, kunnen meer details worden opgevraagd via de officiële website.

Welke van de twee sprankelende Piaget Black Tie Vintage Novelties wil jij hebben?

piaget black tie vintage reissue release infO

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram