TRAILER: Netflix-documentaire ‘The Devil on Trial’ onderzoekt de ‘Devil Made Me Do It’-zaak

Netflix-documentaire The Devil on Trial trailer

TRAILER: Netflix-documentaire ‘The Devil on Trial’ onderzoekt de ‘Devil Made Me Do It’-zaak

De Netflix-documentaire The Devil on Trial onderzoekt de Devil Made Me Do It-zaak uit 1981, inspiratie voor The Conjuring 3.

Netflix heeft de officiële trailer gedeeld van de aankomende documentaire The Devil on Trial. De true crime docu gaat op 17 oktober in première en onderzoekt de beruchte “Devil Made Me Do It”-zaak, ofwel de moordzaak tegen Arne Cheyenne Johnson die, na de moord op zijn huisbaas Alan Bono, probeerde “demonische bezetenheid” als verdediging te gebruiken.

De documentaire bevat verhalen uit de eerste hand van de gebeurtenissen die hebben geleid tot de moord en de vermeende bezetenheid door mensen die nauw bij deze zaak betrokken zijn.

De moord werd gepleegd in februari 1981 na een dronken en verhitte discussie tussen Johnson en Bono. De familie- en paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren suggereerden dat Johnson onder invloed was van demonen toen hij Bono neerstak, maar een rechter oordeelde dat demonische bezetenheid niet kon worden bewezen en daarom niet haalbaar is in een rechtbank. Dit verhaal kan je bekend klinken, aangezien het de inspiratie vormt voor het laatste deel in de The Conjuring-filmserie.

Bekijk de trailer bovenaan. The Devil on Trial gaat op 17 oktober in première op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram