Elon Musk: “Tesla Cybertruck kan diamantachtige coatingoptie krijgen”

Elon Musk Tesla Cybertruck met diamantachtige coating

Elon Musk: “Tesla Cybertruck kan diamantachtige coatingoptie krijgen”

Volgens Elon Musk kan de Tesla Cybertruck een diamantachtige coating krijgen, waarmee hij alleen kwetsbaar is voor diamant.

Elon Musk Tesla Cybertruck met diamantachtige coating

Elon Musk heeft op zijn favoriete sociale mediaplatform X – voorheen Twitter – weer eens een hersenspinsel gedropt. Het laatste nieuws uit zijn koker heeft betrekking op de langverwachte Tesla Cybertruck.

In een X-post suggereerde hij dat zijn bedrijf voor elektrische voertuigen misschien wel de optie gaat bieden van een extreem “krasbestendige” coating voor de Cybertruck. De elektrische Tesla pick-up zou een coating kunnen krijgen die vergelijkbaar is met de taaiheid van diamanten om sleutelkrassen en meer te voorkomen.

Musk reageerde op een fan die schreef dat mensen die een Cybertruck proberen te sleutelkrassen :hun sleutels zullen verpesten”. Hij zei: “Misschien kunnen we een optionele wolfraamcarbidecoating aanbieden, die in principe krasbestendig is voor alles onder de diamanthardheid.”

Tesla schreef reeds op hun website over de robuustheid en duurzaamheid van de buitenkant van de Cybertruck, en verklaarde dat deze “is gebouwd met een buitenkant die is gemaakt voor ultieme duurzaamheid en bescherming van passagiers. Beginnend met een vrijwel ondoordringbaar exoskelet, is elk onderdeel ontworpen voor superieure kracht en uithoudingsvermogen, van ultraharde 30X koudgewalste roestvrijstalen structurele huid tot Tesla-pantserglas.” Dit lijkt niet genoeg te zijn voor Musk, die van plan is nog een stap verder te gaan met de komende EV-line-up.

Tesla zal de komende weken beginnen met de levering van de Cybertruck tijdens een bezorgevenement.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram