Iconische Dior Carlo Oxford-schoenen opnieuw uitgevonden met 3D

Dior Carlo schoenen

Iconische Dior Carlo Oxford-schoenen opnieuw uitgevonden met 3D

Kim Jones heeft de iconische Dior Carlo Oxford-schoenen opnieuw uitgevonden voor de Dior Winter 2023-2024 herencollectie.

Dior Carlo schoenen

Kim Jones heeft voor dienst Dior Winter 2023-2024 herencollectie de iconische Dior Carlo Oxford-schoenen opnieuw uitgevonden, en wel met behulp van een 3D-printtechniek.

Voor de nieuwe Dior winterlijn heeft ontwerper Jones zijn herinterpretatie van de belangrijkste elementen binnen de herengarderobe vervolg gegeven door de iconische Dior Carlo Oxford-schoenen opnieuw uit te vinden met een 3d-printtechniek.

Zoals gepresenteerd tijdens de modeshow voor de Winter 2023-2024-collectie, is de Dior Carlo Oxford een eerbetoon aan de virtuositeit van de Dior-ateliers, door een prisma van durf en innovatie, met een bovenwerk en zool volledig gemaakt van 3D-geprint, ultralicht, zwart Cosmo-rubber. De gewatteerde rubberen binnenzool en hielkap bieden ultiem comfort. De leren tong en trekkoordsluiting zorgen voor een moderne touch. Het antislip Dior Oblique-inzetstuk op de zool geeft deze uitzonderlijke schoen een extra dimensie, iets wat de schoen ook voor elke outfit doet.

Elke fase van creatie van de schoen weerspiegelt een fascinerende dialoog tussen verleden en heden – traditie en innovatie – van hun digitale ontwerp tot de nauwkeurige polijstfase die de volledige complexiteit van het materiaal onthult, dat volledig recycleerbaar is. Met alle virtuositeit en precisie van haute couture worden deze uitzonderlijke schoenmodellen verbeterd door kostbare afwerkingen, zoals het Dior-signatuur dat licht op de achterzijde van de hiel is vermeld.

De Dior Carlo Oxfords zijn nu verkrijgbaar via de Dior-webshop, met een prijskaartje van € 2.000.

Dior Carlo schoenen

Dior Carlo schoenen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram