Tesla China en McDonald’s China introduceren Cybertruck-geïnspireerde lepels

Tesla China x McDonald’s China Cyber Spoon lepel

Tesla China en McDonald’s China introduceren Cybertruck-geïnspireerde lepels

Tesla China en McDonald’s China hebben Cybertruck-geïnspireerde lepels onthuld. De “Cyber Spoons” zijn beperkt verkrijgbaar.

Tesla China x McDonald’s China Cyber Spoon lepel

Tesla China en McDonald’s China hebben in samenwerking een slank ontwerp lepel onthuld voor bij het McFlurry-ijsje: de “Cyber Spoons” zijn gelimiteerd verkrijgbaar.

Het gebruiksvoorwerp is verkrijgbaar in 50.000 sukts en is geïnspireerd op het unieke ontwerp van de Tesla Cybertruck. Het wordt geleverd met een stempel op het handvat met de tekst “DON’T PANIC”, verwijzend naar een boek geschreven door Douglas Adams getiteld The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. Er is een bijpassende zwarte opbergmogelijkheid beschikbaar, voorzien van de tekst “POWERED BY TESLA” op de dop, terwijl de McFlurry-beker zelf opnieuw is ontworpen om bij de Cyber Spoon te passen.

The Verge meldde dat Tesla China via zijn Weibo-account en het McDonald’s Xiaohongshu-account aankondigde dat het product officieel en dus echt zou zijn, ondanks dat CEO Elon Musk het voor zover hij weet “fake news” noemde.

De Tesla China x McDonald’s China Cyber Spoon is verkrijgbaar in beperkte hoeveelheden voor ¥30 RMB (ongeveer €3,75).

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram