Swatch zet door en kondigt aanstaande samenwerking met Blancpain aan

blancpain x swatch samenwerking

Swatch zet door en kondigt aanstaande samenwerking met Blancpain aan

Een Swatch x Blancpain-samenwerking is op komst. Het zou naar verluidt gaan om 5 horloges gaan.

blancpain x swatch samenwerking

Swatch Group maakte onlangs de wereld van horlogeverzamelaars enthousiast met een suggestieve advertentie in een Duitse krant, waarin wordt verwezen naar een samenwerking tussen Blancpain en Swatch. Nu, enkele dagen terug, is dit definitief bevestigd via een post op Instagram.

In de advertentie in kwestie was prominent het silhouet van een Blancpain-duikhorlogekroon te zien, waarbij de gezamenlijk gehoste post van zowel Swatch als Blancpain de aanstaande samenwerking bevestigde.

Deze nieuwste samenwerking volgt op het enorme succes van de Omega x Swatch “MoonSwatch”-samenwerking van Swatch Group, wat erop wijst dat de horlogegroep vergelijkbare resultaten wil bereiken met andere merken.

Wat betreft de beste inschattingen van hoe deze samenwerking eruit zou kunnen zien, zou de samenwerking, gezien de historische voorkeur van Blancpain voor mechanische uurwerken, de mechanische uurwerken Sistem51 van Swatch kunnen bevatten – waarbij de beelden mogelijk ook wijzen op de een biokeramische Blancpain Fifty Fathom.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Swatch (@swatch)

Bovendien zijn er aanwijzingen voor vijf verschillende modellen die vernoemd zijn naar oceanen – de Noordpool, de Stille Oceaan, de Atlantische Oceaan, de Indische Oceaan en de Antarctische wateren. Die kunnen weer verwijzen naar het diepe duikerfgoed van de Fifty Fathoms.

Hoewel er op het moment van schrijven weinig bekend is over de samenwerking, wordt verwacht dat er op zaterdag 9 september meer details bekend zullen worden gemaakt, zoals geïnterpreteerd op basis van de data in de fysieke en digitale advertenties.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram