Loro Piana en Juventus vernieuwen partnership het 2023/24-seizoen

Loro Piana kleedt Juventus 2023/24-seizoen

Loro Piana en Juventus vernieuwen partnership het 2023/24-seizoen

Loro Piana kleedt Juventus-spelers ook tijdens het 2023-2024 seizoen voor en na de wedstrijd.

Loro Piana kleedt Juventus 2023/24-seizoen

Juventus-spelers zullen dit seizoen opnieuw Loro Piana dragen op officiële wedstrijddagen. Het Italiaanse label heeft aangekondigd dat het de samenwerking met de professionele voetbalclub uit Turijn heeft verlengd.

De samenwerking tussen de twee ging van start met het seizoen 2021/22. Vorig jaar werd het niet alleen verlengd voor 2022/23, maar ook uitgebreid naar het damesteam van Juventus en naar de formalwear voor heren.

Nu, met hun tweede verlenging, vertelt Loro Piana dat “het huis de spelers zal kleden voor alle officiële evenementen, van institutionele gelegenheden tot momenten voor en na de wedstrijd” gedurende het seizoen 2023/24.

Wat betreft de looks die het in petto heeft, beschrijft het merk de kledingstukken als “dynamisch en veelzijdig”. Spelers worden gestyled in een reeks verfijnde poloshirts in piquetkatoen en katoenen of wollen broeken. Klassieke silhouetten worden voor het nieuwe seizoen geüpdatet met subtiele details en voor schoeisel zullen ze grotendeels leren mocassins dragen. Loro Piana benadrukte ook het vasthouden aan een “tijdloos” kleurenpalet, bestaande uit blauw, duifgrijs en beige.

Eerder dit jaar debuteerde Loro Piana met zijn kijk op de formele uniformen van Juventus, bestaande uit een single-breasted Torino-jasje en een slanke broek gemaakt van zijn paradepaardje wol. Inspiratie voor het ontwerp werd gehaald uit de populaire pakken van het label.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram