Apple ontwerpt naar verluidt een special edition ‘Apple Watch X’

Special Edition Apple Watch X

Apple ontwerpt naar verluidt een special edition ‘Apple Watch X’

Apple ontwerpt naar verluidt een speciale editie Apple Watch X. De smartwatch zou diens tiende verjaardag moeten vieren.

Special Edition Apple Watch X

Ter ere van de aanstaande 10e verjaardag van de Apple Watch ontwikkelt het bedrijf een “Apple Watch X”, meldde Mark Gurman van Bloomberg in de laatste editie van zijn Power On-nieuwsbrief.

De Apple Watch maakte zijn debuut in april 2015 met zijn inaugurele apparaat, wat betekent dat de speciale editie van het apparaat pas over een jaar of twee zou arriveren.

Volgens Gurman zal de Watch X nog meer updates bevatten dan de Apple Watch Series 9-lijn, die volgende maand op 12 september uitkomt.

Hoewel de jaarlijkse updates van de Apple Watch relatief klein zijn, meldt Gurman dat de Watch X waarschijnlijk een grotere revisie zal ondergaan. Apple-technici zijn naar verluidt bezig met het ontwerpen van een dunnere horlogekast. De horlogebanden van het bedrijf zijn compatibel met alle apparaatmodellen, maar de Watch X zou blijkbaar een nieuw mechanisme gebruiken om de band op zijn plaats te houden.

“Mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van nieuwe Apple Watches zeggen dat het systeem een aanzienlijke hoeveelheid ruimte in beslag neemt die beter kan worden gevuld met een grotere batterij of andere componenten”, schreef Gurman over de update.

De Apple Watch X zal naar verluidt een nieuw microLED-display bevatten ter vervanging van het OLED-scherm en zal de bloeddruk kunnen meten.

Apple moet de geruchten over de Apple Watch X nog bevestigen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram