Elektrische Fisker Rōnin Super GT Convertible beschikt over 1.000 pk

Fisker Rōnin Super GT Convertible elektrisch

Elektrische Fisker Rōnin Super GT Convertible beschikt over 1.000 pk

De Fisker Rōnin Super GT Convertible beschikt over 1.000 pk. De elektrische auto kent een oplage van slechts 999 exemplaren.

Fisker Rōnin Super GT Convertible elektrisch

Fisker heeft zijn nieuwe Rōnin Super GT Convertible elektrische auto onthuld, die nieuwe dimensies zal brengen in de wereld van elektrische bolides.

De gladde lijnen en het cabrio-ontwerp van het voertuig springen meteen in het oog. Maar wat misschien wel het meest opvalt aan de auto is zijn ruim 1.000 pk. Deze paardenkracht is indrukwekkend voor welk voertuig dan ook, maar als het uit een elektrische auto komt, is het net iets verbazingwekkender. Met deze power overtreft het verwachte aantal pk’s van de auto andere sportwagens als Lamborghini’s Aventador, McLaren’s 720s, Ferrari’s F8 Tributo en zelfs de Lamborghini’s Reveuelto. Er zijn maar een paar andere elektrische voertuigen die vergelijkbaar zijn in pk’s, zoals de Tesla Model S Plaid (1.020 pk), de aankomende Tesla Roadster (meer dan 1.000 pk) en de Lucid Air Dream Edition.

Afgezien van zijn opvallende pk’s, zal de Fisker Rōnin Super GT Convertible met vijf zitplaatsen een volledig geïntegreerd batterijpakket hebben en een bereik van ongeveer 965 kilomter. Met een beperkte oplage zal Fisker slechts 999 exemplaren maken met een prijskaartje van $ 385.000 per stuk. Fisker begint met de productie in de tweede helft van 2025.

“De Fisker Rōnin is voor mensen die graag autorijden, maar die ook enthousiast zijn over autokunst en design en eisen dat hun high-performance voertuigen een duurzame toekomst omarmen”, aldus voorzitter en CEO, Henrik Fisker. “Ons doel was om een klassieke grote toerwagen te creëren, geüpdatet voor de 21e onderneming en ontworpen voor klanten die van Los Angeles naar Napa Valley willen rijden op een enkele lading of die de autobahn willen nemen met constante hoge snelheden zonder zich zorgen te maken over de batterijcapaciteit.”

Bekijk de auto in de beelden hieronder.

Fisker Rōnin Super GT Convertible

Fisker Rōnin Super GT Convertible

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram