Paris Saint-Germain en The Weeknd komen met special edition PSGXO-shirt

The Weeknd x Paris Saint-Germain PSGXO-shirt

Paris Saint-Germain en The Weeknd komen met special edition PSGXO-shirt

Het special edition The Weeknd x Paris Saint-Germain PSGXO-shirt is ter ere van de “After Hours Til Dawn Tour” die naar Parijs komt.

The Weeknd x Paris Saint-Germain PSGXO-shirt

Paris Saint-Germain heeft The Weeknd ingeschakeld voor een uniek shirt. Het Franse team lanceert het speciale editie PSGXO-shirt om de aanstaande optredens van de zanger in het Stade de France te eren.

The Weeknd kwam afgelopen weekend naar het Parijse stadion als onderdeel van zijn “After Hours Til Dawn Tour”, met back-to-back shows op 29 en 30 juli. Het witte Nike-voetbalshirt is voorzien van het officiële logo van de club, naast het XO Records-embleem en de namen van de teamsponsors.

“Hij is een enorme artiest met een uitzonderlijke carrière, wiens populariteit de grenzen overschrijdt. Het is een grote eer voor de club om deel uit te maken van het avontuur van zijn tournee, die deze maand in Parijs stopt”, zei Chief Brand Officer van Paris Saint-Germain Fabien Allègre over The Weeknd. “Dit is het soort synergie dat ons merk voedt en ons onderdeel maakt van de hedendaagse popcultuur. Met The Weeknd is Paris Saint-Germain populairder dan ooit.”

Het shirt werd ondertussen ter plekke tijdens het concert verkocht, evenals in de online winkel van Paris Saint-Germain en in de officiële winkels van de club in Parijs. Ga jij dit collectors item kopen?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram