Ontdek de top 3 brillentrends voor mannen

top 3 brillentrends voor mannen

Ontdek de top 3 brillentrends voor mannen

Op zoek naar een nieuwe bril? Ontdek de top 3 brillentrends voor mannen en kies het juiste brilontwerp voor jou.

top 3 brillentrends voor mannen

Brillen zijn niet alleen een hulpmiddel om beter te kunnen zien, maar ze zijn ook een modieus accessoire geworden. Met een bril kun je ook een statement maken en je stijl een boost geven. In dit artikel zullen we kijken naar drie populaire bril types onder mannen, en waarom ze zo geliefd zijn.

Allereerst, hoe kies je de juiste bril?

Heel simpel gezegd; door te passen. Het is daarom aan te raden om een bril fysiek in de winkel te kopen,of tenminste eerst te passen. Ga gewoon langs de winkel en kijk wat je mooi vindt. De beschikbare brillen voor mannen en vrouwen zijn erg divers, er is voor ieders wat wils. Kijk tijdens het passen goed naar je gezichtsvorm, welke kleur goed bij je past en kies natuurlijk een bril die past bij jouw persoonlijkheid.

De populaire Aviator Brillen

De aviator bril, ook wel bekend als pilotenbril, is een tijdloze en iconische bril die populair is bij mannen over de hele wereld. Deze brillen hebben een kenmerkend druppelvormig montuur met dunne metalen pootjes. Ze werden oorspronkelijk ontworpen voor piloten om hun ogen te beschermen tegen fel zonlicht tijdens het vliegen.

De populariteit van aviator brillen onder mannen kan worden toegeschreven aan hun stoere en mannelijke uitstraling. Ze hebben een klassiek design dat goed past bij verschillende gezichtsvormen en kledingstijlen. Bovendien bieden aviator brillen ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen, waardoor ze zowel functioneel als modieus zijn.

De Wayfarer Brillen

Wayfarer brillen zijn een andere populaire keuze onder mannen. Ze werden voor het eerst geïntroduceerd door het merk Ray-Ban in de jaren ’50 en werden al snel een symbool van jeugdcultuur en rebellie. De montuur van wayfarer brillen is dikker en vierkanter dan die van aviator brillen, en ze zijn meestal gemaakt van kunststof.

Wat wayfarer brillen onderscheidt, is hun veelzijdigheid. Ze kunnen worden gedragen door mannen met verschillende gezichtsvormen en passen goed bij zowel casual als formele outfits. Daarnaast zijn wayfarer brillen verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor mannen hun persoonlijke stijl kunnen uitdrukken.

Clubmaster Brillen

De Clubmaster bril is een retro-stijl bril die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden onder mannen. Ze hebben een uniek design met een dik montuur aan de bovenkant en dunne metalen pootjes aan de onderkant. Deze bril combineert vintage charme met een moderne twist en wordt vaak gezien als een fashion statement.

De populariteit van clubmaster brillen onder mannen kan worden toegeschreven aan hun unieke en stijlvolle uitstraling. Ze voegen een vleugje originaliteit toe aan elke outfit en kunnen zowel casual als formele looks aanvullen. Bovendien zijn clubmaster brillen verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals acetaat en metaal, waardoor mannen kunnen kiezen wat het beste bij hen past.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram