TRAVEL: Toni Nadal komt deze zomer naar Sani Resort om gasten op wereldklasse niveau te coachen

sani resort rafa nadal tennis center trainen met toni nadal

TRAVEL: Toni Nadal komt deze zomer naar Sani Resort om gasten op wereldklasse niveau te coachen

Toni Nadal komt deze zomer naar Sani Resort om jou op wereldklasse niveau te coachen. Kom jij op vakantie naar Griekenland en het Rafa Nadal Tennis Centre.

sani resort rafa nadal tennis center trainen met toni nadal

​Toni Nadal, tennislegende, ex-coach van Rafa Nadal en hoofd van de Rafa Nadal Academy by Movistar, reist naar Griekenland om tijd door te brengen in het Rafa Nadal Tennis Centre in het wereldberoemde en bekroonde Sani Resort. Toni Nadal zal fungeren als hoofdtrainer van het Rafa Nadal Tennis Centre, toezicht houden op alle banen en tennislessen en zijn deskundige advies en tips delen met geïnspireerde gasten. 

Van 28 juli tot 2 augustus 2023 krijgen gelukkige spelers de kans om deskundig advies en begeleiding te krijgen van Nadal zelf, terwijl hij toezicht houdt op alle 8 gravelbanen van Sani Resort, waar sinds 2019 uitgebreide tennisprogramma’s van beginners tot gevorderden en professionals worden gegeven. Gasten die in Sani verblijven, kunnen genieten van een op maat gemaakt trainingsprogramma dat speciaal is afgestemd op hun vaardigheden, of dat nu een korte kennismakingssessie of intensieve wedstrijdtraining is. Zijn reis volgt op Rafa Nadal’s bezoek eerder dit jaar, waar hij genoot van zijn ontmoeting met gasten en de volledige gastervaring van Sani Resort door te genieten van de vele vrijetijds-, spa-, diner- en wellnessfaciliteiten die het resort aan al zijn gasten biedt.

Toni is verheugd om terug te keren naar Sani en op te treden als hoofdcoach van het Rafa Nadal Tennis Centre: “Ik vind het geweldig om deze zomer het Rafa Nadal Tennis Centre in Sani Resort te bezoeken. Mijn bezoek vorig jaar was een ongelooflijke ervaring en ik vond het geweldig om alle gasten te ontmoeten, van ervaren volwassen spelers tot toekomstige professionele sterren. Sani is een unieke locatie en biedt een aantal faciliteiten van de hoogste kwaliteit in het Rafa Nadal Tennis Centre en deskundige tennisprogramma’s in combinatie met een wereldwijd toonaangevend vakantieaanbod en een actieve levensstijl in een prachtige omgeving.”

sani resort rafa nadal tennis center trainen met toni nadal

Het Rafa Nadal Tennis Centre in Sani Resort, dat in 2019 gelanceerd werd, bestaat uit 8 gravel tennisbanen, een clubhuis en een outdoor lounge en biedt gepersonaliseerde tennisprogramma’s voor alle niveaus en leeftijdsgroepen, onder leiding van top gecertificeerde Rafa Nadal Academy coaches. Het doel van het Rafa Nadal Tennis Centre is om spelers en gasten tennistraining van hoge kwaliteit te bieden, met behulp van de Rafa Nadal Academy methodologie, door middel van groeps- en persoonlijke programma’s terwijl ze genieten van hun vakantie in Sani Resort. De programma’s, ontwikkeld en uitgevoerd door het technische team van de Rafa Nadal Academy by Movistar, richten zich op Rafa Nadal’s technische en fysieke voorbereiding op wereldtoernooien, waarbij ook zijn persoonlijke waarden aan bod komen. En voor de liefhebbers zijn er het hele seizoen tennistoernooien.

Bekijk de programma’s en de prijslijst hier.

sani resort rafa nadal tennis center trainen met toni nadal

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram