Panerai introduceert nieuwe Luna Rossa zomercollectie

Panerai Luna Rossa 2023 horloges

Panerai introduceert nieuwe Luna Rossa zomercollectie

De nieuwe Panerai Luna Rossa zomercollectie is geïntroduceerd, inclusief vijf Luminor- en Luminor Due-modellen.

Panerai Luna Rossa 2023 horloges

Als uitbreiding op de iconische Luminor- en Luminor Due-series, heeft Panerai zojuist zijn nieuwe Luna Rossa zomeruurwerkcollectie geïntroduceerd. Aangezien het modehuis ook de officiële sponsor van het Italiaanse Luna Rossa Prada Pirelli-zeilteam is, zocht de vijfdelige collectie inspiratie uit de jachtwereld, terwijl ze tevens de waarden en majestueuze ontwerpcodes waarborgt.

De nieuwe zomercollectie bestaat uit twee Luminor Quaranta-modellen, twee Luminor Due-referenties en een Luminor Chrono-horloge. De Quaranta wordt geleverd in een stalen DLC gebouwde PAM01408. Deze en de PAM01404 BiTempo hebben beide een kastmaat van 40 mm, sun-ray geborstelde blauwe wijzerplaten, driedaagse krachtreserves en donkerblauwe bi-materiaal bandjes.

Op dezelfde wijze bieden de Luminor Due-modellen ook een gangreserve van maximaal drie dagen, aangezien deze op Panerai’s eigen P.900 automatische kaliber lopen. Beiden zijn gekleed in een gepolijste stalen kast en worden gecombineerd met een gladde witte wijzerplaat. De PAM01378 wordt geleverd in een kastmaat van 38 mm en wordt geleverd met een witte Saffiano kalfsleren band. De gepolijste stalen kast van de PAM01381 heeft een diameter van 42 mm en is voorzien van een grijze band van twee materialen die is samengesteld uit rubber en textiel.

Dan het Luminor Chrono PAM01519-uurwerk. Dit exemplaar is uitgerust met een gangreserve van 42 uur dat wordt beheerd door het P.2000-kaliber. Om de diepblauwe zonnestraalwijzerplaat heen is een 44 mm Carbotech-kast met bijpassende bezel gekaderd. Bovendien is een uitgeholde chronograafminutenteller en een kleine secondenteller op de wijzerplaat geïmplementeerd. Het stuk wordt gecompleteerd door een donkerblauwe band van rubber en textiel, versierd met de iconische rode streep en het logo van Luna Rossa.

Jean-Marc Pontroué, CEO van Panerai, legt uit over deze lancering: “Onze samenwerking met het Luna Rossa Prada Pirelli-team vertegenwoordigt de perfecte combinatie van twee merken die dezelfde geest van innovatie, passie voor uitmuntendheid en liefde voor de zee delen. Door onze gemeenschappelijke waarden willen we hedendaagse navigators inspireren en versterken, grenzen verleggen en grenzen overschrijden bij het nastreven van hun dromen.”

Panerai Luna Rossa 2023 horloges Panerai Luna Rossa 2023 horloges

Panerai Luna Rossa 2023 horloges

Panerai Luna Rossa 2023 horloges

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram