Dior presenteert officieel de nieuwe B33 sneaker

Dior B33

Dior presenteert officieel de nieuwe B33 sneaker

De nieuwe Dior B33 sneaker is een belangrijk onderdeel van de najaarscollectie 2023 van het merk, uitgerust met een authenticiteitsgarantie NFC-chip.

Dior B33

Dior presenteert officieel zijn B33-sneaker, een robuuste, laag uitgesneden sneaker met een hybride uitstraling, ontworpen door Thibo Denis. De sneaker bevindt zich ergens tussen een skateschoen en een b-boy sneaker en komt met een innovatief snufje om namaak te vermijden.

De B33 is een belangrijk onderdeel van de schoenencollectie van het merk voor de herfst van 2023, samen met 3D-geprinte modellen zoals derby schoenen en laarzen. De B33 zal worden uitgebracht in zowel reguliere modellen als samenwerkingen met het thema “Dior Tears”, samengesteld door Tremaine Emory, oprichter van Demin Tears.

De “Dior Tears” varianten van de B33 worden uitgebracht in twee stijlen: één met pluizige mohair-details en de andere waarin het Dior Oblique motief wordt gecombineerd met de bekende katoenen kransversieringen van Denim Tears.

Ondertussen biedt de reguliere versie hetzelfde Dior Oblique motief als zijn samenwerkingspartner, maar dan zonder de katoenen krans. Alle modellen worden afgemaakt met een dikke witte tussenzool en een rubberen hielbadge met daarop “30, Avenue Montaigne” als eerbetoon aan de geschiedenis van het merk en Monsieur Christian Dior zelf.

Tot slot is er ook een zeer unieke stijl die nog niet is onthuld, beperkt tot 470 paar en waarin de “Dior Tears” mohair-stijl wordt gecombineerd met een Dior Oblique patroon. Elk paar is ook verbonden met een “digitale tegenhanger”.

De B33 heeft meer te bieden dan op het eerste gezicht lijkt. Elk paar wordt namelijk geleverd met NFC-technologie in de zool van de rechterschoen, een versleutelde digitale sleutel waarmee de eigenaar toegang krijgt tot wat Dior een “persoonlijk, veilig platform met speciale diensten” noemt. Met andere woorden, dit betekent dat eigenaren van de B33 toegang kunnen krijgen tot het certificaat van authenticiteit van hun schoenen, meer kunnen leren over hoe ze zijn gemaakt en informatie kunnen krijgen over toekomstige releases.

De Dior B33 zal vanaf 6 juli verkrijgbaar zijn in de webwinkel van het merk. Ga nu naar de Dior-website voor meer informatie. De sneakers zijn vanaf € 890 verkrijgbaar.

Dior B33

Dior B33

Dior B33

Dior B33

Dior B33

Dior B33

Dior B33

Dior B33

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram